enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Accessibilitat

L´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia ofereix el seu web amb un disseny accessible amb l´┐Żobjectiu de garantir l´┐Żaccés als continguts al major nombre possible de persones, tenint en compte col·lectius amb discapacitats fí­siques i col·lectius amb diferents entorns tecnològics o d´┐Żaccés.

S´┐Żhan tingut en compte les Pautes d´┐Żaccessibilitat establertes pel grup de treball WAI (Web Access Initiative) que pertany al W3C (World Wide Web Consortium). En concret, aquest web s´┐Żadapta a les pautes del Web Content Accessibility Guidelines 1.0, nivell doble A, les quals van subjectes a altres estàndards i consideracions que es descriuen a continuació:

Estàndards i compatibilitat

Totes les pàgines del web compleixen les recomanacions XHTML 1.0 del W3C o HTML 4.01 segons el cas. En tots els casos s´┐Żhan seguit els criteris de marcat semàntic i estructurat per separar l´┐Żestructura de la presentació dels continguts.

La presentació dels continguts de les pàgines web s´┐Żha desenvolupat complint les recomanacions CSS 2 del W3C.

Aquests estàndards garanteixen l´┐Żaccés a la informació del web a través de qualsevol dispositiu de navegació que segueixi els estàndards i recomanacions del W3C.

Tecles d´┐Żaccés

Tot i no estar molt extés el suport amb accés mitjançant el teclat, en el web de Uniˇ Empresarial de l┤Anoia s´┐Żhan definit accessos de teclat a les principals seccions del web. La combinació de tecles dependrà del dispositiu i plataforma d´┐Żaccés al web. Un dels casos més habituals és la combinació simultània de tecles [Alt] + [tecla d´┐Żaccés] i les deixeu anar per finalment prémer la tecla [Intro] . Aquesta combinació és vàlida per als navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox.

Tecles d´┐Żaccés disponibles des de qualsevol pàgina del web:

  • [alt] + h i [intro] : portada del web
  • [alt] + c i [intro] : contactar
  • [alt] + m i [intro] : mapa web
  • [alt] + a i [intro] : pàgina d´┐Żaccessibilitat

Si sorgí­s algun problema en l´┐Żaccés als continguts o se´┐Żns vol comunicar qualsevol suggeriment, se´┐Żns pot fer arribar a través de l´┐Żadreça de correu electrònic: ueauea.cat.

Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92