enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Conveni amb Europcar

Dilluns 25/07/2011
La Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia renova el conveni amb Europcar que es va iniciar al juny de 2010.


Un conveni que permet un tracte preferent en el lloguer de cotxes, l´┐Żempresa pot gaudir d´┐Żun preu especial en el lloguer de cotxe, i si el preu mercat és millor que les condicions que ofereix a la UEA, aquesta automàticament aplicarà un 5 % de descompte més.

Com a novetat en aquest s´┐Żha afegit:

  • Targetes Europcar Privilege. Sense cues i sense perdre el temps en formalitzar els documents de lloguer. Amb la targeta privilege l´┐Żempresa es podrà beneficiar d´┐Żun servei especial que agilitzarà molt el lloguer de cotxes. És un servei totalment gratuït. Més informació:
    http://www.europcar.es/EBE/module/render/programas-de-fidelizacion
  • Servei Exclusiu d´┐Żentrega i recollida de vehicles a Igualada. Per només 14 € addicionals es pot recollir i/o retornar el vehicle de lloguer a Igualada. No es tindrà que desplaçar a altres localitats per lloguer d´┐Żun vehicle amb Europcar.

Les empreses que vulguin gaudir d´┐Żaquestes condicions, accedint a l web www.uea.cat a l´┐Żapartat d´┐Żintranet, i a través d´┐Żuns links que estan al seu apartat i
d´┐Żun codi d´┐Żaccés, podran fer les seves reserves de lloguer de cotxe. És molt fàcil, només cal seguir els passos indicats al web.
També pot trucar al telèfon de booking d´┐ŻEuropcar, 902 10 50 30, per qualsevol consulta i reserva.

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92