enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Conveni UEA-Caixa PenedŔs

Dilluns 13/02/2012
Caixa Penedès-BMN es bolca amb les pimes de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia amb un nou acord de col•laboració
Les més de 2.500 empreses vinculades a la UEA es veuran afavorides
per contractar productes financers a uns preus molt competitius


En els darrers dos anys, l´┐Żentitat penedesenca ha finançat
empreses instal•lades a l´┐ŻAnoia per un import proper als 9 milions d´┐Żeuros.

Vilafranca del Penedès/ Igualada
13 de febrer de 2012 . Caixa Penedès-BMN i la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia (UEA) han arribat avui a un acord per renovar el conveni de col•laboració que ambdues entitats mantenen vigent des de 2004. El president de la UEA, Ramon Felip, i el Cap de Zona d´┐ŻIgualada de Caixa Penedès-BMN, Angel Noguero, han rubricat l´┐Żacord de renovació a la seu corporativa de l´┐Żassociació empresarial, ubicada a Igualada.

Amb aquest conveni les més de 2.500 pimes vinculades a la UEA gaudiran d´┐Żun paquet de condicions financeres avantatjoses per tal que puguin materialitzar la seva activitat professional en un marc de tranquil•litat i confiança. Les empreses de l´┐ŻAnoia tindran al seu abast diversos productes de l´┐Żentitat penedesenca a uns preus molt competitius. Destaquen les favorables condicions per contractar línies de finançament ICO, la pòlissa flexible BMN, comptes de comerç exterior, descomptes comercials, així com altres productes d´┐Żinterès com ara assegurances, serveis de renting o serveis de banca per internet per mitjà del Penedès Online.

Per Caixa Penedès-BMN, la renovació d´┐Żaquest acord posa de manifest el seu ferm compromís per contribuir el bon desenvolupament de l´┐Żactivitat empresarial de l´┐ŻAnoia, i beneficiar així al conjunt de la comarca. A tall d´┐Żexemple, en els darrers dos anys, Caixa Penedès-BMN ha finançat, mitjançant les línies ICO, projectes de les pimes instal•lades a l´┐ŻAnoia per un import proper als 9 milions d´┐Żeuros.

Sobre la UEA
La UEA es va constituir l´┐Żany 1982 com una associació empresarial apolítica, sense ànim de lucre, d´┐Żàmbit comarcal i de caràcter mulitsectorial que integra i acull els gremis, associacions i empreses que voluntàriament en volen formar part. Els objectius de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia són els de representar, defensar i promocionar els interessos econòmics, socials i professionals dels seus associats.

Sobre Caixa Penedès-BMN

Caixa Penedès forma part de BMN, un dels principals grups financers d´┐ŻEspanya amb 70.000 milions d´┐Żactius i 3,6 milions de clients, referent en l´┐ŻArc Mediterrani i amb una presència adequada a Madrid. Per tant, la seva zona d´┐Żactuació concentra a més de dos terços de la població del nostre país i del PIB nacional.

Conveni Caixa PenedŔs
Logo Caixa PenedŔs
enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92