enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

El Gremi de Fuster de l┤Anoia va celebrar la Festa Patronal

Divendres 23/03/2012
El passat 23 de març i en motiu de la seva festa patronal, Sant Josep, el Gremi de Fusters de l´┐ŻAnoia va celebrar el tradicional Sopar de Germanor.

L´┐Żacte va comptar amb l´┐Żassistència de més de 50 persones i es va retre homenatge als associats Joan Gol i Lluís Guisado que s´┐Żhan jubilat recentment, fent-los lliurament del guilleume commemoratiu. La vetllada va ser molt emotiva i tots els assistents van destacar el bon ambient existent.

L´acte va comptar amb l´┐Żassistència de Marc Castells, Alcalde d´┐ŻIgualada, Àngels Chacón, regidora de Promoció Econòmica de l´┐ŻAjuntament d´┐ŻIgualada, Joan Miquel, president del Gremi de Fusters de Lleida i Xavier Camins, vice-president de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia.

El President del Gremi, Antoni Font, va donar la benvinguda a tots els assistents i els va convidar a participar en les activitats que organitza el Gremi. A continuació l´alcalde Marc Castells i la regidora Àngels Chacón van explicar els projectes que s´┐Żestan portant a terme des de l´┐ŻAjuntament d´┐ŻIgualada i de la importància d´┐Żestar units en moments com aquest. El President del Gremi de Fusters de Lleida, Sr. Joan Miquel, va comentar les activitats que s´┐Żestan duent a terme des del seu Gremi.

La vetllada va estar amenitzada pel conjunt SomWan, duet femení de la comarca que va fer un recorregut per les cançons d´┐Żara i de sempre.

Després es va realitzar un sorteig dels obsequis donats de forma desinteressada per patrocinadors i col•laboradors del Gremi.

Foto Sant Josep

Peu de foto: lliurament del guilleume commemoratiu a Joan Gol i Lluís Guisado. D´┐Żesquerra a dreta: Joan Miquel, Xavier Camins, Antoni Font, Joan Gol, Lluís Guisado, Marc Castells i Àngels Chacón.
enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92