enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Èxit de la conferència Com presentar el nostre negoci en 30 segons a Piera

Aquesta conferència està emmarcada dins del conveni de col.laboració firmat per l´Ajuntament de Piera i la Unió Empresarial de l´Anoia amb l�objectiu de donar serveis als empresaris i professionals de l´Anoia Sud.

El professor de Màrqueting de la Internacional European University , Sergi Gil, ha parlat de la importància de saber presentar el nostre negoci en trenta segons per tal d´aprofitar les oportunitats que se´ns poden presentar en el dia a dia . Gil ha comentat que cada dia parlem amb una mitjana de 5 persones que abans no coneixíem i que al cap de l´any poden ser unes 1.800, persones que podrien ajudar-nos a millorar el nostre negoci, però desaprofitem les oportunitats perquè, simplement, no expliquem el que fem i el que busquem. A més el networking personal esdevé avui en dia una de les eines principals per desenvolupar el nostre negoci. Seguidament el ponent ha donat unes pautes que cal seguir per mantenir l´atenció del nostre interlocutor i que els assitents a la conferència han posat en pràctica davant l´auditori per tal de millorar les presentacions de la seva pròpia empresa.

Les jornades empresarials coorganitzades conjuntament entre la UEA i l´Ajuntament de Piera són possibles gràcies a l´acord de col.laboració entre ambdues entitats amb l´objectiu de promoure dinamitzar i estimular l�activitat econòmica i empresarial de tant de Piera com del territori anoienc . El programa formatiu continuarà el proper mes de setembre després de la pausa de l´estiu.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92