enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Acord de co.laboraciˇ entre la UEA i Banco Santander

Dijous 14/11/2013

El passat més d´┐Żoctubre es va signar un acord de Col·laboració entre la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia i el Banc Santander, amb l´┐Ż objectiu d´┐Ż oferir tot un ventall de productes i serveis financers amb unes condicions preferents a totes les empreses associades a la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia.

El Banc Santander signa aquest acord amb el compromís de facilitar l´┐Żaccés al finançament a les més de 2.000 empreses de l´┐Żassociació, oferint les millors línees de finançament per a projectes nacionals e internacionals mitjançant els avantatges del Pla 10.000 i el Pla EXPORTA que facilita l´┐Żassessorament integral de serveis financers a l´┐Żempresa.

Un acord que té com a objectiu final oferir un paquet de condicions financeres avantatjoses a les pimes per tal que puguin materialitzar la seva activitat professional en un marc de tranquil·litat i confiança, i amb aquest es manifesta el compromís de l´┐Żentitat bancària a contribuir el bon desenvolupament de l´┐Żactivitat empresarial de l´┐ŻAnoia, i en beneficiar així al conjunt de la comarca.

A la firma del conveni van assistir-hi Blai Paco, President Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia, Josep Maria Martínez, Director Comercial de Catalunya, i Xavier Perelló, Director Santander Igualada.

L´┐Żempresa que estigui interessada en gaudir de les condicions preferents, pot demanar les condicions a la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia (uea@uea.cat /938052292), o posar-sen en contacte amb Xavier Perelló, Director B. Santander Igualada.

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92