enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Espai Empresa UEA, nou programa sobre el mˇn empresarial i ec˛nomic de l´┐ŻAnoia a Canal Taronja

Dijous 05/12/2013

"Espai Empresa UEA” és el resultat del treball conjunt entre Canal Taronja, Ràdio Nova i la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia. Un projecte, de ràdio i televisió, público-privat, pioner i innovador, que pretén acostar-vos la realitat de les empreses de la comarca i la seva experiència.

UEA
Des d´┐Żaquest espai, que s´┐Żemetrà el darrer divendres de cada mes, abordarem la tasca que es fa des de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia, parlarem amb les empreses de la comarca, explicarem les diferents accions que s´┐Żhi impulsen i us aproparem les reflexions dels experts en matèria empresarial, econòmica i financera.

Podeu veure el programa per Canal Taronja Anoia, cada divendres a les 20.20 h i a les 22.20 h i durant el cap de setmana es faran sis reemissions del programa, tres dissabte i tres diumenge.

També podeu escoltar “Espai Empresa UEA” a Ràdio Nova, al 107.7 de l´┐ŻFM, divendres 29 de novembre, després de l´┐Żinformatiu de les set de la tarda i de les nou del vespre i una reemissió diumenge a les dues de la tarda.

Espai Empresa UEA (29/11/13):

http://www.televisiovilanova.cat/espai-empresa-uea/

Espai Empresa UEA (27/12/13):

http://canal-taronja-anoia.xiptv.cat/espai-empresa/capitol/espai-empresa-2

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92