enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Nou servei gratu´t de diagnosi i acompanyament financer

Saps quina és la situació financera de la teva empresa? Més enllà que sigui bona o dolenta, coneixes les claus per a una bona gestió dels teus recursos? Tens detectats els punts forts i els punts dèbils de la teva gestió? Des de la UEA podem ajudar-te.

La UEA, com a entitat participant de la Xarxa d´┐ŻAssessors Financers d´┐ŻACCIÓ a través de la patronal CIESC, ofereix un servei gratuït de consultoria per a recerca i obtenció de finançament: un programa per millorar la gestió financera de la teva empresa, ajudar-te a mantenir les teves fonts de finançament o trobar-ne de noves.

Les empreses participants podran obtenir un diagnosi econòmic-financer de la empresa, per part d´┐Żun assessor financer expert, perquè detecti quin és el seu potencial real i en tregui profit, i perquè conegui quines són les seves mancances financeres. La diagnosi també inclourà un seguit de possibles actuacions de millora.

També, en cas que sigui necessari, el servei continua amb la segona fase, on l´┐Żassessor financer expert l´┐Żacompanyarà en la implementació de les actuacions de millora proposades en la primera fase, com per exemple, acompanyar-lo a les entitats financeres o ajudar-lo a implementar un nou sistema de control de tresoreria, entre d´┐Żaltres.
Aquest servei està dirigeix a les empreses ja constituïdes, amb domicili social a Catalunya, que no siguin autònoms i que no hagin rebut un ajut anterior del mateix programa.

Aquest programa està finançat al 100% per la Generalitat de Catalunya, a través d´┐ŻACCIÓ
i es duu a terme a través d´┐Żentitats col·laboradores expertes en la gestió empresarial.

Per a més informació contactar amb la UEA (
uea@uea.cat o 938052292).

Logo CIESC
Logo ACC10

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92