enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Acord de col·laboració amb Iguana Comunicacions

L'acord de col·laboració signat entre Iguana Comunicacions i la Unió Empresarial de l'Anoia permet a tots els associats a la UEA i a tots els agremiats als diferents gremis professionals del territori gaudir d'importants avantatges en el servei d'Internet amb ample de banda de gran capacitat.

A través del conveni signat entre ambdues parts, l'operador de telecomuncacions Iguana Comunicacions SL ofereix un descompte especial als socis de la UEA i a tots els membres dels gremis en les noves altes de serveis de radioenllaç professionals: Internet Pro1 (6Mbps, 8Mbps i 10 Mbps) i Internet Pro3 (6Mbps, 8Mbps i 10 Mbps).

Aquest descompte es materialitza en:

  • 120€ de descompte en l'alta de servei
  • Un 40% de descompte en l'import de la quota mensual durant 2 anys

Amb aquestes condicions es dóna compliment a un dels objectius de la Unió Empresarial: afavorir que les empreses de l'Anoia puguin ser més competitives, proactives i que tinguin a la seva disposició serveis avantatjosos pel desenvolupament del seu negoci. També respon a un dels objectius principals d'Iguana Comunicacions, el de reduir la fractura digital i dotar del servei de telecomunicacions de proximitat a les empreses del territori.

Signatura acord iguana

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92