enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

J.Vilaseca, tres segles d`innovació i internacionalització

La història de J.Vilaseca es remunta 300 anys enrere, amb l'arribada de la família Vilaseca al poble de Capellades, epicentre aleshores de la indústria paperera a Espanya. El que va començar com un projecte familiar que ha anat agrupant diferents molins paperers del municipi, el més antic Cal Mata fundat el 1714, ha evolucionat al llarg del temps fins a convertir-se en la Corporació actual, que compta amb dues plantes de producció a Capellades, una a Vallbona d'Anoia i oficines i seu social al centre de Barcelona.

En aquests 300 anys segueixen intactes valors que des del primer dia han regit l'estratègia de J.Vilaseca : empresa familiar amb respecte i compromís social, vocació de servei excel·lent al client, contínua innovació tecnològica i enfocament sostenible per a garantir el màxim respecte pel medi ambient.

La cultura inversora de la companyia ha facilitat una modernització en paral·lel a l'evolució tecnològica. Es així com J.Vilaseca disposa avui de maquinària i instal·lacions d'avantguarda que permeten una capacitat de fabricació que arriba a les 63.000 tones l'any. D'aquesta manera l'empresa està preparada per assumir i atendre amb agilitat i eficàcia la demanda d'un mercat global, cada vegada més especialitzat, que cerca una alt component de valor afegit.

En els darrers 50 anys J.Vilaseca ha transformat el seu model de negoci de fabricació de papers de seguretat i escriptura a la producció de tot tipus de papers d'alta gamma: papers especials i suports industrials, papers de seguretat, papers d'impressió i escriptura, papers per a pòsters i etiquetes de vi, papers gofrats i anacarats i papers reciclats. L'especialització en nínxols de mercat, la capacitat d'adaptació, la flexibilitat i la contínua inversió per a crear noves famílies de productes son alguns dels punts forts de la companyia.

J.Vilaseca és una companyia tricentenària que mira cap al futur compromesa amb la qualitat, la sostenibilitat i la innovació, però sense deixar l'essència familiar dels seus orígens.

JVilaseca, 300 anys

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92