enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Informe de conjuntura - maig 2014

Dimarts 13/05/2014
Informe de conjuntura econòmica elaborat per Foment del Treball Nacional en l'inici d'aquest segon quatrimestre de l'any.

En aquest PDF trobareu el resum de l'Informe de conjuntura econòmica elaborat per Foment del Treball. Podeu trobar l'informe íntegre en el link al final de la pàgina. 

El principal element de rellevància relacionat amb l'evolució econòmica dels últims mesos és la gradual però ferma recuperació de l'activitat, afavorida per la reducció dels nivells d'incertesa després de la sortida de la crisi. En aquest context, ressalta la substancial millora de les perspectives de creixement del PIB per a l'economia espanyola, no només per part dels organismes internacionals sinó també per un gran consens d'analistes, els quals han revisat a l'alça les seves projeccions de creixement econòmic per al mig termini.

La recuperació econòmica mundial s'ha anat afermant gradualment d'acord amb l'evolució dels indicadors més recents i encara que persisteixen riscos, molts d'ells s'estan dissipant. No obstant això, la recuperació econòmica serà gradual, per la qual cosa s'haurà de continuar amb les polítiques de reforma estructural per recuperar i elevar els nivells de creixement potencial de les economies, tenint en compte que els processos d'ajust dels desequilibris es donaran en un context de menor relaxació en les polítiques monetàries. 

Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92