enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

El new York Times selecciona el Cava Bohigas Brut Nature com un dels millors vins i caves del món per l´estiu

El prestigiós rotatiu inclou el cava de Bohigas en un reportatge sobre els millors vins i caves de l'estiu per 20 dòlars.
El diari New York Times ha seleccionat el cava BOHIGAS BRUT NATURE com un dels 20 millors vins i caves del món per a la temporada d'estiu.
  
En un reportatge titulat “Summer's Winners: 20 Wines por $20” (Guanyadors de l'estiu: 20 vins per 20 dòlars), el prestigiós diari nord-americà afirma que el cava Bohigas Brut Nature “és lleuger i espumós, saborós i fresc, amb puresa que demana reomplir el got”, alhora que recomana el seu maridatge amb gambes i ostres.   
Actualment, Bohigas és present a un total de 17 països de tot el món i el negoci a l'estranger suposa el 89% del total de les vendes. Per al mercat exterior, Bohigas forma part de Terra Nostra de Vinos, un consorci format per cinc cellers de diferents denominacions d'origen.
 
El mercat estranger que més ha crescut el darrer any és precisament el dels Estats Units, que actualment suposa el 7% de la facturació total, a la vegada que es preveu un nou increment de cara el 2014.    
 
Podeu consultar la notícia publicada a l'edició en paper i online del diari del 19 de maig al link següent: http://www.nytimes.com/2014/05/21/dining/summers-winners-20- wines-for-20.html?smid=fb-share    
 
Cava Bohigas entre els vins i caves premiats pel NYT
 
 

Caves Bohigas 

Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d'història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l'Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d'extensió.   
Caves Bohigas produeix anualment al voltant de 650.000 ampolles, entre 560.000 de cava i 90.000 de vi. D'aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior.      
 
Font: Caves Bohigas
enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92