enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

CaixaBank organitza una trobada amb empresaris de l´Anoia per a informar sobre solucions de finançament i per a presentar CaixaNegocis

Divendres 18/07/2014
CaixaBank organitza aquest tipus de trobades amb l'objectiu d'impulsar actuacions encaminades a recolzar el finançament i la millora de la competitivitat del sector empresarial anoienc. A l'Anoia, l'entitat financera s'adreça a prop de 8.400 clients.
 
CaixaNegocis tracta de donar resposta a les noves necessitats d'aquest segment amb l'especialització de 2.600 gestors que, amb dispositius de mobilitat, visiten als clients en el seu propi negoci.
 
CaixaBank celebra una trobada dirigida a representants de comerços, autònoms, professionals i microempreses de l‘ Anoia per tal d'aportar solucions de finançament a projectes empresarials així com de donar a conèixer de primera mà, CaixaNegocis, el nou model de relació que té com a objectiu estar més a prop del dia a dia dels clients així com de consolidar a l'entitat com a referent en innovació i en qualitat de servei en aquest segment. CaixaBank compta amb 8.400 clients a la comarca de l'Anoia.
 
A la trobada hi han assistit representants de comerços, autònoms, professionals i microempreses anoienques interessades en traslladar als seus col·lectius solucions de finançament per a projectes ja estiguin en una etapa d'inici d'activitat, com de consolidació, com de rellançament d'activitat. L'entitat també informa sobre ofertes globals d'assegurances i demés serveis innovadors per a aquest col·lectiu de professionals.
 
L'obertura de la trobada ha anat a càrrec d'Anna Mòdol, directora de l'Àrea de Negoci de l'Anoia i Baix Llobregat Nord de CaixaBank, qui ha exposat les línies específiques de finançament, d'assegurances i de serveis dirigides específicament a aquests col·lectius per tal d'impulsar iniciatives empresarials.
 
Al llarg de la sessió també ha intervingutToni Piquer, director de Banca de Particulars de la Territorial de Barcelona, que haexplicat que CaixaNegocis va acompanyat amb el llançament de noves solucions de productes i serveis, com el nou Compte Negoci queinclou una oferta global de serveis addicionals i gratuïts com ara una targeta de dèbit pel titular i beneficiari, targeta per a fer ingressos 24 hores, transferències i xecs per autoservei, entre d'altres serveis, si realitzen les operacions habituals per canals electrònics.
 
La delegada general de Barcelona Província, Xus Català, ha clausurat l'acte fent una valoració molt positiva de la sessió i destaca la seva utilitat per a les empreses assistents.
 
Més a prop dels autònoms i comerços
A més dels gestors especialitzats, la resta d'oficines compten amb una persona de referència per als clients del segment Negocis, que oferirà un servei integral d'assessorament personalitzat als clients via presencial i a través de canals electrònics.
 
Aquest nou model reforça l'aposta de l'entitat per la innovació i el recolzament a la iniciativa emprenedora.
 
CaixaBank, líder en innovació i noves tecnologies en el sector financer
CaixaBank, entitat líder del mercat espanyol per quota de mercat, ha estat escollit com a ‘Millor Banc del Món en Innovació Tecnològica (‘Best Retail Bank for Technology Innovation'), per segon any consecutiu per la revista britànica Euromoney. Aquest reconeixement global, en què competien entitats de tot el món, s'ha concedit després de valorar l'estratègia multicanal de l'entitat, que cerca l'accessibilitat del màxim de serveis des de qualsevol dispositiu, i l'adaptació dels avenços tecnològics a les necessitats dels clients per millorar el servei i l'eficiència.
 
CaixaBank, que compta amb 13,6 milions de clients, és líder en banca online del mercat espanyol, amb 9,4 milions d'usuaris de Línia Oberta i una quota de mercat del 32,5%, el que la converteix en la segona entitat del món per índex de penetració en el seu mercat, segons comScore.
 
CaixaBank també lidera el mercat de banca mòbil, amb el major nombre de clients de serveis financers a Espanya (3,8 milions), i el de banca electrònica, amb 13 milions de targetes emeses, de les quals 4 milions són contactless. A més, l'entitat disposa de 5.716 oficines i 9.615 caixers.
 
La Caixa oficina
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92