enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Diagnosi i acompanyament financer gratuït - Nova fase

Dilluns 22/09/2014

Aquesta tardor s'ha obert una nova fase del programa de Diagnosi i acompanyament financer amb el qual les empreses interessades poden accedir a una consultoria especialitzada sense cap cost per detectar el potencial i possibles actuacions de millora en el finançament i tresoreria de l'empresa.

Es tracta d'un programa obert a les empreses de l'Anoia on, un assessor financer expert elabora un diagnòstic econòmic-financer detectant el potencial i mancances financeres, i ofereix un acompanyament personalitzat per millorar la gestió financera ajudant a mantenir les pròpies fonts de finançament o trobar-ne de noves, en l'actual conjuntura de restricció del crèdit empresarial.

És una iniciativa subvencionada al 100% per la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ, i el promouen les diferents associacions empresarials repartides per Catalunya, entre elles la Unió Empresarial de l'Anoia.

Quin és el funcionament?

Les visites per part de l'assessor financer s'han de concertar per telèfon. La web de la Xarxa d'Assessors Financers proporciona tota la informació sobre els professionals que formen part d'aquest programa.
En la primera visita, l'assessor elaborarà un diagnòstic econòmic-financer de l'empresa i farà una proposta d'actuacions de millora.

En cas que sigui necessari, el servei segueix amb l'acompanyament en la implementació de les actuacions de millora proposades en la primera fase, com per exemple, acompanyar l'empresa a les entitats financeres o ajudar a implementar un nou sistema de control de tresoreria, entre d'altres.

A qui es dirigeix?
A empreses ja constituïdes, amb domicili social a Catalunya, que no siguin autònoms i que no hagin rebut un ajut anterior del mateix programa.

Aquest programa està finançat al 100% per la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ.

DEMANA HORA a l'assessor financer trucant-nos al 93 805 2292.

 

Logo Foment 2
Acció
UEA logo

Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92