enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Entitats financeres i asseguradores

Banc Sabadell / ARAG / Mútua General de Catalunya / Asesunión / Assessorament / Banc Santander

Banc Sabadell logo

La UEA ha signat un Acord amb Banc Sabadell per tal de millorar les condicions econòmiques i serveis financers cap als nostres associats, gràcies a uns nous i avantatjosos productes que Banc Sabadell posa a disposició dels socis de la UEA.

 • Abonament del 10% de la quota de col·legiat (fins un màxim de 50 euros anuals per compte)
 • Al Compte Expansió Negocis PRO finançament a mida, del 100% dels projectes amb comissions reduïdes, s'adapten a l'activitat professional i a l'economia personal de les empreses.
 • Accés al Sabadell eBorsa, nou servei online amb condicions especials per gestionar la seva cartera de valors.
 • Consulta els detalls a l'Àrea socis

 

Logo M˙tua General de Catalunya

 

Mutua General de Catalunya i la UEA han renovat aquest 2014 l'acord que estableix pels associats noves tarifes preferencials.

Per exemple: fins a 150 €/any en una família de 4 membres (2+2) i fins a 400 €/any en empreses de fins a 10 treballadors [Autònom + família (36,24,8,5 anys) - AS Total / Càlcul per empresa de 10 treb. / Càlcul per empresa de 20 treb. i condicions preferencials a consultar]

 

Logo Mansa Assessors

L'acord de la UEA amb MANSA ASSESSORS té per objectiu facilitar a les empreses associades la seva adaptació a la normativa de la Llei Orgànica de Protecció de Dades.
Els socis UEA tenen avantatges i descomptes per adaptar-se a la normativa facilitant-los, d´aquesta manera, un tràmit que acostuma a ser feixuc per les empreses.

 • Amb la UEA et pots estalviar 320€ amb la implantació de la LOPD nivell de seguretat bàsic i la primera auditoria anual. Sol·licita més informació

assessorament juridic

 

Assessorament jurídic

La Unió Emrpesarial de l'Anoia té a disposició de tots els associats un servei d'assessorament empresarial jurídic que inclou:

 • 3 consultes ordinàries gratuïtes per un mateix tema vinculat a l'empresa sempre que sigui de matèria concursal, mercantil, societari, laboral o civil lligat a mercantil.

Per sol·licitar una primera visita contacteu amb nosaltres a montse@uea.cat

 

Logo Finanšament

Assessorament financer

A través  del programa de Diagnosi i Acompanyament Financer promogut per ACCIÓ del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat la UEA ofereix (juntament amb altres 6 patronals més) un servei d'Assessorament financer el 100% subvencionat per la Generalitat. És un servei valorat en 450€.

El projecte, que no té cap cost per les empreses, té dues fases:

 1. l'assessor o assessora elabora una diagnosi de la situació econòmica de l'empresa i defineix les actuacions que cal fer per millorar les mancances financeres.
 2. Amb l'estudi financer a la mà, l'expert acompanya les micro, petites i mitjanes empreses a l'entitat bancària o amb el possible inversor, per fer un acompanyament en la negociació.

Podeu informar-vos a la web de la Xarxa d'assessors financers

Interessats contacteu amb nosaltres al correu montse@uea.cat

 

Logo Banc Santader

 

L'acord signat entre la UEA i el Banc Santander apropa als associats de la UEA avantatges, tarifes especials i condicions preferents en diversos serveis de finançament per a projectes nacionals e internacionals mitjançant avantatges com :

 • el Compte Corrent Superrendibilitat (amb un 1,76% TAE fins a 100.000€),
 • compte de crèdit per finançament a curt termini,
 • finançament a llarg termini  a través de BEI Catalunya,
 • o el programa Santander Advance entre molts altres serveis.

Podeu consultar els detalls de tots aquests serveis en aquest enllaç - Avantatges Banc Sanatnder

Per més informació uea@uea.cat / 938052292, o les empreses que facturin fins a 2 milions d'€ anuals poden contactar directament amb Xavier Perelló (xperello@gruposantander.es) les empreses que facturin més d'aquest import amb Tobias Borgström (tborgstrom@gruposantander.es) del Banc Santander a Igualada.

Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92