enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

80 contactes empresarials en un sol dia

Jornada Networking amb empreses i empresaris de tot el territori català, que permetrà crear una xarxa útil de contactes, identificar noves oportunitats de negoci i de col·laboració.

imatge networking

El proper divendres 28 de novembre a partir de les 8.30 del matí Òdena acollirà desenes d'empresaris, emprenedors, entitats i autònoms d'arreu del territori català, especialment de la Catalunya central, en una intensa jornada de networking empresarial organitzada per la Unió Empresarial de l'Anoia.

La jornada té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses han d'exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues bandes,  cercant possibles cooperacions comercials. Durant les entrevistes programades bilaterals, tots els assistents tindran ocasió de realitzar una quarantena de contactes que s'ampliaran en el coffe break i en el dinar networking.

L'objectiu del networking és treure'n el màxim profit optimitzant costos. En un sol dia  i a partir de les diferents entrevistes dutes a terme, les empreses i professionals podran promocionar les seves activitats, establir nous contactes i desenvolupar idees i projectes per al futur de la seva activitat.   La previsió és que durant tota la jornada, al llarg de les activitats,  les persones assistents  puguin crear una  important xarxa de contactes entre els empresaris dels diferents territoris. El networking compta amb la implicació i la col·laboració de les patronals del Penedès (UEP), de Girona (FOEG), del Ripollès (UIER) i de Sabadell (CIESC) i el patrocini de l'Ajuntament d'Òdena, Mútua General de Catalunya, Banc de Sabadell i Gràfiques Vilanova.

La sessió s'iniciarà a les 9 amb la benvinguda i una xerrada a càrrec de Rosaura Alastruey i desprès  es passarà a les entrevistes.

 

PROGRAMA

8:30 Recepció i acreditació dels participants

9:00 Benvinguda Institucional

9:15 Conferència a càrrec de Rosaura Alastruey: Llicenciada en Ciències de la Comunicació (especialitat Publicitat, RR.PP i posteriorment Marketing Digital) i amb un programa d�Habilitats Directives per ESADE. Impulsa projectes de networking professional des de 1999.

10:00 Explicació funcionament de l'acte

10:15 Coffee break

10:45 1a. ronda de contactes

12:45 2a. ronda de contactes

13:30 Dinar networking

16:00 Finalització acte

 

  • Dia: Divendres 28 de novembre
  • Horari: de 8.30 a 16h
  • Preu: 25€ per persona
  • Lloc: SCORPIA Restaurant, Ctra. N-II, km. 559,1 Òdena

Inscripcions online o a través del correu uea@uea.cat o per telèfon al 938052292

 

 
   

 

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92