enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Assessorament financer gratuït - Últims dies

Divendres 05/12/2014
Sovint les empreses necessiten revisar l'estratègia de empresarial, a vegades els costos són molt elevats, hi ha puntes de tresoreria que costa afrontar, o bé hi ha necessitats de finançament, processos i accions que no són fàcils ni econòmiques.  És per això que existeix el programa de Diagnosi i Acompanyament Financer perquè aquest assessorament sigui gratuït.

La Unió Empresarial de l'Anoia és una de les set patronals empresarials territorials que participa d'aquest projecte, pel qual  posa a disposició de cada empresa un assessor de forma totalment gratuïta i que definirà opcions de millora en aquestes àrees.

El servei no té cap cost per l'empresa i està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ. L'objectiu del programa és millorar la gestió financera dels negocis, ajudar-los a mantenir les seves fonts de finançament o trobar-ne de noves en l'actual conjuntura de restricció de crèdit empresarial.  Amb les accions d'assessorament es pretén garantir el creixement i la  seva sostenibilitat.

Últims dies

Aquesta convocatòria es tanca el 31 de desembre de 2015 i és per això que des de la UEA s'insisteix a totes aquelles empreses que precisin revisar l'estratègia financera de l'empresa, que necessitin fiançament per algun projecte, que tinguin incidències de tresoreria... que s'adrecin a l'entitat i els facilitarà aquest servei gratuït abans d'acabar l'any.

Informa't a uea@uea.cat o a la web d'Assessors en xarxa

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92