enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Convocatòria d´ajudes: Projectes Clima i Reindustrialització i competitivitat industrial

Dimarts 10/03/2015

Projecte CLIMA

S'ha obert la convocatòria de Projectes Clima que el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient llança per quarta vegada. A través d'aquests projectes l'Oficina Espanyola de Canvi Climàtic del MAGRAMA promou el desenvolupament de projectes baixos en carboni en sectors difusos mitjançant la compra de reduccions d'emissions de GEH per part de per part del Fons Espanyol de Carboni per a una Economia Sostenible (l'FES -CO2).


La Convocatòria 2015 de Projectes Clima es llança el 15 febrer 2015 mitjançant l'obertura del termini per a la presentació de propostes de projectes l'entrada en funcionament no sigui posterior a 2016. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins el 15 d'abril de 2015.

S'ha habilitat el següent bústia per a qualsevol consulta que desitgin realitzar: fes-co2@magrama.es

Més informació AQUI

proyectos Clima


REINDUSTRIALITZACIÓ I COMPETITIVITAT INDUSTRIAL
Ordre IET / 273/2015, de 13 de febrer, per la qual es convoca la concessió de suport financer a la inversió industrial en el marc de la política pública de reindustrialització en l'any 2015.

Tipus d'actuacions finançables
Podran ser objecte de suport financer les inversions industrials de les següents tipologies:

  • Creació d'establiments industrials: inici d'una nova activitat de producció en qualsevol punt del territori nacional.
  • Trasllat: canvi de localització d'una activitat de producció prèvia cap a qualsevol punt del territori nacional.
  • Ampliacions de la capacitat de producció instal·lada en centres de producció existents, a través de la implantació de noves línies de producció. A l'efecte de classificació del projecte, s'entendrà per implantació d'una nova línia de producció a l'adquisició del conjunt d'equips que permeten fabricar de manera autònoma un producte. Queden fora d'aquesta definició les actuacions sobre una línia existent, com poden ser les substitucions de maquinària i elements auxiliars de producció, les adaptacions o millores d'aquestes

Ordre IET / 274/2015, de 13 de febrer, per la qual per la qual es convoca la concessió de suport financer a la inversió industrial en el marc de la política pública de foment de la competitivitat industrial en l'any 2015.

Tipus d'actuacions finançables
Podran ser objecte de suport financer les inversions industrials per a la millora i / o modificació de línies de producció prèviament existents.

  • A l'efecte de la classificació de les actuacions en aquesta tipologia s'entendrà per millora i / o modificació d'una línia de producció existent, la definició i adquisició d'un equip o conjunt d'equips destinats a substituir elements anteriorment instal·lats a la línia o complementar aquesta amb l'objectiu de millorar les seves característiques o de modificar les característiques de la producció. Aquestes modificacions poden suposar variació de la capacitat de producció, dins de la mateixa línia, però no podran constituir línies de producció noves i independents de les anteriors.

En ambdues convocatòries, el termini per presentar les sol·licituds començarà l'1 d'abril i finalitzarà el 1 juny 2015.

Com a informació addicional acompanyem la presentació realitzada a la Comissió de CEOE celebrada el passat 3 de febrer, on es destacaven els aspectes més importants d'aquests ajuts.

0 Comentaris
enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Enviar comentari
Unió Empresarial de l´Anoia es reserva la no publicació d’aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d’educació, civisme i diàleg.
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92