enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

L´aventura i els reptes esportius com a exemple de superació i motivació empresarial

Dijous 26/11/2015

conferència Albert Bosch
Amb una llarga trajectòria d'aventurer i emprenedor, Albert Bosch, va ser a Igualada per oferir una conferència sobre compromís, passió, lideratge, motivació, superació,etc. Valors empresarials que ha après a través de les seves expedicions aventureres. Bosch ha participat en 9 Dakars, ha fet més de 100 curses de diferents disciplines d'esports extrems, ha creuat l'Antàrtida, i ha completat el projecte dels 7 Cims (escalar les muntanyes més altes de cada continent, amb l'Everest com a punt final).

conferència Albert Bosch
La conferència es va celebrar en el marc de l'acte de presentació de diversos vehicles Volskswagen a l'empresariat anoienc, al concessionari Servisimó d'Igualada. També hi van ser presents el president de la UEA, Blai Paco; l'alcalde de Castellolí, Joan Serra, municipi que acull el Parc i Campus Motor; i Francesc Pua, gerent de Servisimó Igualada.

conferència Albert Bosch
Per Albert Bosch "les aventures que he viscut m'han ensenyat que no sempre podem controlar les circumstàncies, però si la nostra actitud per afrontar-les". Assegura que fer una travessia de més de 1000 quilòmetres en solitari per l'Antàrtida "em generava molta por", però si aquest comportament negatiu els saps canalitzar "la por i el pànic es converteix en respecte, superació, planificació i automotivació" i per tant es converteix en un comportament positiu.

Un altre concepte que va destacar l'aventurer en la seva conferència va ser la importància de marcar-se un objectiu clar. "Cal saber què és vol aconseguir i fins a on volem arribar i en aquest sentit  centrar tots els esforços per aconseguir-ho ". Bosch també va assenyalar que és important tenir un objectiu clar per que "la motivació que et dona el fet de voler arribar a assolir-lo et pot ajudar a sobreposar-te en moment crítics i complicats".

Al llarg de les seves aventures Albert Bosch ha hagut de superar molts obstacles i riscos com el fred extrem de l'Everest, la soledat que va viure a l'Antàrtida, o la fauna salvatge de la selva. Segons l'aventurer  "estem envoltats de riscos i aquests cal saber-los gestionar". Davant d'una situació arriscada "no ens hem de fer petits per que per fer coses de valor i que valguin la pena, cal arriscar". També apunta que hi ha riscos que es poden prevenir, com per exemple el moment que va decidir extirpar-se l'àpendix. Bosch va explicar que va prendre aquesta decisió abans d'anar a escalar les immenses muntanyes per que tenia constància que molts alpinistes moren per atacs d'apèndix en plena expedició.

La conferència va finalitzar amb un breu debat amb el públic que va tenir continuitat durant el refrigeri posterior.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92