enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Es crea la Comissiˇ per a la Reforma HorÓria de la mÓ d┤Igualada Comerš i la UEA

Dijous 10/12/2015

Amb la voluntat d'obrir un debat a Igualada per avançar en la implantació d'uns horaris més racionals per als ciutadans, empreses,i institucions, s'ha creat la Comissió per a la Reforma Horària. L'objectiu és passar a una etapa que s'adapti a les necessitats de la nova societat del coneixement, uns nous horaris que permetin conciliar la vida familiar i laboral, augmentar la productivitat i la producció empresarial i millorar el benestar de la societat.

La Comissió per a la Reforma Horària neix de la mà d'Igualada Comerç i la Unió Empresarial de l'Anoia, i està integrada per persones provinents de diferents àmbits. En aquest sentit la comissió s'estructura en diferents grups de treball: educació, empresa, administració pública, comerç, salut, comunicació, i agents socials. També compta amb el suport de la Plataforma per a la Reforma Horària, encapçalada per Fabián Mohedano, promotor de la iniciativa i President del Consell Assessor per a la Reforma Horària del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Entre les línies de treball de la Comissió destaca l'assessorament al Govern municipal en el disseny i l'execució d'actuacions per promoure l'impacte sobre la salut pública de l'organització horària i l'educació sobre el temps de vida quotidiana. També promoure la transferència de coneixement i el diàleg entre el Govern muncipal, el món educatiu i la societat civil en l'àmbit d'actuació; i promoure la implicació dels sectors econòmics i socials en el procés de desplegament de la Reforma Horària.

La Comissió no pretén ser un òrgan tancat, sinó obert a la societat. En aquest sentit tothom que tingui interès en participar en aquesta iniciativa per treballar en la implantació d'uns horaris més racionals, que es posi en contacte amb Igualada Comerç o la Unió Empresarial de l'Anoia.

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92