enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

La sectorial immobiliÓria de la UEA organitza una xerrada sobre normatives del sector

Dijous 07/07/2016

La UEA ha organitzat una nova sessió  adreçada al sector immobiliari de la Comarca de l'Anoia a càrrec de Joaquim Bernat Vilaseca, Cap del Servei de Normativa i Procediment de l'Agència Catalana de Consum.

Vilaseca  va explicar als assistents les obligacions que han de seguir els agents de l'edificació, que fixen sobretot el Codi de Consum i la llei del dret a l'habitatge. Actualment els agents immobiliaris han de complir una estricta normativa que els exigeix la Llei amb l'objectiu de protegir al consumidor  en tot el que fa referència a les transaccions immobiliàries.

En la conferència hi van participar un bon nombre d'agents immobiliaris de la Comarca de l'Anoia que recentment s'han unit sota el paraigua de la UEA amb l'objectiu de donar visibilitat i promocionar conjuntament el sector,  treballar  i col·laborar plegats en projectes comuns i a la vegada  oferir garanties als consumidors en el compliment dels requisits legals establerts.

Des de la seva constitució el passat mes d'abril, el grup de treball del sector immobiliari ha organitzat diferents sessions formatives, una d'elles impartida pel professor Gonzalo Bernardos i ha iniciat diferents projectes que els han d'ajudar a promocionar-se.

Conferencia Immobiliaries
Conferencia Immobiliaries

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92