enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEAMetall defineix quatre cursos de perfeccionament per als treballadors del sector

Dilluns 10/04/2017

Soldadura Mig-Mag
La sectorial d'empreses metal·lúrgiques de la Unió Empresarial de l'Anoia, la UEAMetall, va detectar al llarg de tot el 2016 una sèrie de mancances en formació que s'ha proposat de corregir. Per aquest motiu va definir quatre cursos subvencionats i adreçats prioritàriament a treballadors en actiu que van començar a final de març i que finalitzaran al juny: soldadura Mig-Mag, interpretació de plànols, programació de màquines eina i control numèric, i CNC Fresador.

Una de les principals demandes que formulen les empreses metal·lúrgiques de la comarca és la de millorar la formació existent a la comarca. Fruit d'aquesta constatació ja s'ha treballat en una millora curricular de la formació professional existent juntament amb l'Ajuntament d'Igualada, l'institut Milà i Fontanals i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Paral·lelament, també està pensant en nous projectes formatius.

Entre aquests, la UEAMetall ha contribuït a definir l'organització de quatre cursos de formació contínua enfocats a resoldre necessitats concretes del sector. La resposta per part d'empreses i treballadors ha estat d'allò més notable, fins al punt que en tots quatre cursos hi ha acabat havent llista d'espera. Els cursos tenen lloc tant a la seu de la pròpia UEA com a l'IG-Nova Ocupació i a l'institut Milà i Fontanals.

Aquests cursos se sumen al programa de reforç del sector metal·lúrgic ReinMET, promogut per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena i la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA), pel qual s'han format una quinzena d'alumnes en tasques d'especialització (metrologia, mecànica, mecanització, soldadura, electricitat, pneumàtica i hidràulica).

Soldadura Mig-Mag

Soldadura Mig-Mag

Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92
Avís legal  |  Acessibilitat  |  Mapa Web  |   Contactar  |  Crèdits |  RSS