enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versiˇ per imprimir

Curs subvencionat: Seguretat alimentÓria: manipulaciˇ i control d'aliments

Del 18/09/2017 al 25/09/2017
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia
  Subvencionat
Curs subvencionat: Seguretat alimentÓria: manipulaciˇ i control d'aliments
Curs adreçat prioritàriament a treballadors en actiu. Les persones en situació d´atur es podran apuntar en llista d´espera i cobriran les places disponibles. Les places s'atorgoran per rigorós ordre d'inscripció.

El curs de Seguretat alimentària: manipulació i control d'alimentsde 10 hores et permetràadquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 202/2000 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.


Objectius generals del curs:

  • Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu origen, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar.
  • Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària.
  • Conèixer com realitzar la manipulació d'aliments, tenint en compte la influència de la conservació i l'emmagatzematge adequats, així com la higiene dels equips, els locals i els utensilis .

Contingut general del curs:

  • Contaminació microbiana dels aliments
    • Vies de accés 
    • Factors facilitadors 
  • Higiene del manipulador
    • Higiene corporal 
    • Hàbits higiènics 
  • Higiene del local
    • Pla de neteja 
    • Desinfecció de les instal•lacions, equips i estris 
    • Control de plagues
  • Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments
    • Temperatura i temps en els procediments culinaris 
    • Contaminació creuada 
    • Abastament d'aigua 
    • Emmagatzematge d'aliments 
    • Residus
    • Transport i distribució d'aliments 
    • Bones pràctiques laborals 
  • Preparació culinària dels aliments
    • Verdures i fruites 
    • Aliments congelats 
    • Conserves i semiconserves 
    • Aliments sensibles 
    • Pastisseria 
  • Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC  
  • Marc normatiu higiènicosanitari 

Durada: 10 h.

Data inici: 18/09/17

Data final: 25/09/17

Horari: de dilluns a dijous de 17:00 h. a 19:00 h.

Lloc: UEA (Ctra. de Manresa, 131 d'Igualada)

Documentació necessària per a la inscripció:

  • Original de l´Annex 1 complimentat i firmat
  • Original de l´Annex 2 complimentat i firmat

I la següent documentació:

Actiu

  • Fotocòpia del DNI en vigor
  • Fotocòpia de la última nòmina sencera on aparegui la següent informació: Núm. de Seguretat Social del treballador, Núm. de Seguretat Social de l´empresa i CIF de l´empresa

Autònom (freelance)

  • Fotocòpia del DNI en vigor
  • Fotocòpia de l´últim rebut d´autònoms

Aturat

  • Fotocòpia del DNI en vigor
  • Fotocòpia del DARDE actualitzat (document d´inscripció de sol·licitud de treball al Servei Públic d´Ocupació de Catalunya)
  • Fotocòpia d´algun document on aparegui el Núm. d´afiliació a la Seguretat Social

No s'admeten inscripcions per fax o correu electrònic. El nostre horari d'atenció és el següent: de dilluns a dijous de 9 h. a 14 h. i de 15 h. a 18:30 h. i divendres de 9 h. a 15 h.

La UEA es posarà en contacte amb les persones seleccionades mitjançant correu electrònic com a mínim una setmana abans de la data d'inici prevista. També ens posarem en contacte per e-mail amb les persones que no puguin accedir al curs per informar-los que estan en llista d'espera.

Si teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu formacio@uea.cat.

Formació totalment subvencionada per:

Logo consorci i ministeri

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versiˇ per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92
AvÝs legal  |  Acessibilitat  |  Mapa Web  |   Contactar  |  CrŔdits |  RSS