enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA posa a debat el Talent en el II Fòrum Empresarial de l’Anoia

Dimarts 20/03/2018

La Unió Empresarial de l'Anoia, seguint el full de ruta i les accions de futur a assolir marcades l'any passat en la primera edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia, posarà a debat una de les preocupacions manifestades pels empresaris del territori, que es manté latent, i sobre la qual hi ha un ampli consens: la dificultat per trobar personal especialitzat, és a dir, Talent.

forum 2018 targeto
Amb el nom de Talent, capital Anoia, la UEA organitza la segona edició del Fòrum Empresarial amb l'objectiu de posar sobre la taula algunes de les causes, factors directes i indirectes que evoquen a aquesta situació, analitzar els motius, fer reflexionar, i plantejar idees i actuacions futures per avançar, com a societat, cap a una Anoia que pugui ser, encara més, capital de talent.

Un acte dinàmic i ple de protagonistes
El Fòrum Empresarial de l'Anoia tindrà lloc a l'Ateneu el dia 17 d'abril a les 18:30h, i es preveu l'assistència d'empresaris, responsables de recursos humans, de centres d'ensenyament, joves, agents econòmics i socials de la comarca, i diverses autoritats polítiques.

A l'acte s'exposarà el tema del Talent, s'analitzarà, es debatrà, i es proposaran algunes accions de futur per afrontar els reptes que tenim com a comarca, des de punt de vista de les empreses, les famílies, l'administració, etc. i portar-les a terme. També es presentarà un informe econòmic, elaborat per la patronal anoienca, on es plasmen les dades més rellevants sobre el context econòmic en relació al Talent obtingudes a partir de les aportacions i reflexions dels participants ens els fòrums realitzats aquest any, des d'empresaris, joves, responsables de recursos humans, Ett's i empreses de selecció de personal, sindicats, serveis d'ocupació comarcals... i també a partir de dades d'informes econòmics i anàlisis estadístiques d'àmbit nacional i comarcal. El Fòrum serà presentat pel periodista Joan Maria Morros, cap d'informatius de Rac1, també inclourà una taula rodona sobre nous models de gestió de persones amb representants d'empreses anoienques i responsables de plataformes de recursos humans com Linkedin, i es tancarà amb la ponència conjunta de Jaume Gurt, motivador d'equips, i David Tomàs, cofundador i director de l'empresa més feliç, que posaran el punt de reflexió al voltant del tema del Talent.

L'acte, organitzat per la UEA, és obert a tothom, però es demana inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS AQUÍ

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92