enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Servisimó i la UEA, aposta pel territori i la seva competitivitat

Dimecres 04/04/2018

No es tracta només de cotxes i així ho creuen des de Servisimó, a qui parlar de negoci no es pot fer sense tenir en compte un entorn, una comarca i una societat. Fruit d'aquesta voluntat d'implicació, i després de l'èxit del passat Fòrum Empresarial de l'Anoia 2017,  amb la idea de seguir treballant per donar resposta a les preocupacions de les empreses, Servisimó fa costat per segon any consecutiu a la Unió Empresarial que celebra enguany una segona edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia on es treballarà una de les problemàtiques actuals, la generació, fidelització i captació de talent.

acord Servisimó
Així Servisimó i la Unió Empresarial de l'Anoia han signat un acord de col·laboració a través del qual es fa possible el II Fòrum Empresarial de l'Anoia, que aquest any posa el focus en el tema del talent. Aquest patrocini és una ferma aposta pel treball que està fent l'entitat, un any més, de consens social i empresarial, d'escolta, recull de conclusions i proposta de temes, accions i idees per treballar, des de tots els àmbits per una comarca més competitiva i més potent. La mateixa línia que defineix la implicació que Servisimó, concessionari oficial de Volkswagen, Audi i Skoda, té amb el territori i amb el món empresarial, i el seu compromís per contribuir al desenvolupament econòmic, convençuts, que accions com aquesta afavoreixen a empreses, treballadors i societat en general.

Una cita amb el talent, el 17 d'abril

Serà en un acte a les 18.30 de la tarda a l'Ateneu Igualadí, on es debatrà i s'analitzarà en profunditat una de les principals inquietuds manifestades per l'empresariat i també la societat: les dificultats a nivell de personal, les competències, la formació i la gestió de les persones.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92