enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La sectorial logística de la UEA organitza formacions per a l’especialització del seu sector

Dimecres 18/04/2018

La pròxima acció serà durant el mes de maig a través d'un  curs de 24 hores titulat “Responsable de Transports i Expedicions

Imatge de la jornada de càrrega
Per a la sectorial logística de la Unió Empresarial de l'Anoia -que agrupa empreses del sector del transport i la logística de la nostra comarca-, la impartició d'accions formatives ha estat una de les propostes que han sorgit de les reunions d'aquest sector donada la manca d'oferta formativa a l'Anoia. La problemàtica de la manca de personal especialitzat és un altre dels fronts on treballarà la sectorial, a part d'altres temes que afecten el sector com les infraestructures.


En aquest sentit, la sectorial logística ha organitzat un curs sobre la nova normativa de subjecció de càrregues. Es tracta d'una normativa que entrarà en vigor el proper mes de maig de 2018 i que determina una sèrie de normes tècniques, que hauran d'aplicar-se en la subjecció de les càrregues en els camions i que també regularà les inspeccions tècniques que es faran als vehicles comercials en el territori espanyol.


"Responsable de Transports i Expedicions", el proper curs que arrencarà al maig


Aquesta propera acció que realitzarà la UEA es farà durant el mes de maig i portarà com a títol "Responsable de Transports i Expedicions", un curs de 24 hores que té per objectiu proporcionar als assistents el marc de comprensió estratègic i operatiu per treballar en la gestió dels transports i les expedicions i brindar un conjunt de tàctiques i eines pràctiques orientades al desenvolupament diari de l'activitat en termes d'organització i planificació del servei.


La UEA, en la seva aposta per poder donar una resposta més eficient i concreta a les necessitats específiques de les empreses (que solen ser comunes o similars en el si d'un mateix sector) està treballant la dinamització empresarial de manera sectoritzada. Actualment la UEA ja compta amb sis sectorials constituïdes que són les del metall, paper, químic, assessors, transports, logística i immobiliaris.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92