enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA organitza una sessió de treball basada en l'ecodisseny com a estratègia en l'economia circular

Dimecres 27/06/2018
Aquesta sessió forma part dels Esmorzars Circulars de la UEA en el marc del projecte Anoia Circular. La sessió de treball es realitzarà el proper dimecres 4 de juliol

El repte de la sostenibilitat i el màxim aprofitament de recursos és una realitat en totes les empreses. Per aquest motiu, la Unió Empresarial de l'Anoia realitza una sessió de treball per abordar l'ecodisseny com a estratègia i que tindrà lloc el proper dimecres 4 de juliol.

ecodisseny
Com l'ecodisseny esdevé una eina per millorar i facilitar processos productius, productes finals i, fins i tot, el funcionament intern d'una empresa són alguns dels temes que es posaran sobre la taula durant aquesta sessió de treball. En aquest sentit, es coneixeran els conceptes bàsics i de quina manera algunes empreses de l'Anoia ja ho han integrat en el procés productiu i com això els ha permès diferenciar-se. Són els exemples de Nur i Matex Iberica, que donaran a conèixer els seus casos d'èxit a través d'una taula rodona. A més, la jornada comptarà amb la conferència "L'ecodisseny, conceptes i eines a l'abast" que anirà a càrrec de Xavier Gabarrell, professor (ICTA), investigador del grup SosteniPrA i expert en ecologia industrial.Amb tot això, seguidament, es realitzarà un taller pràctic. Sota el nom d' "Ecodisseny dels propis productes i processos", la sessió pràctica es durà a terme a través de la dinamització d'experts en ecodisseny: Xavier Gabarrell, Xavier Vives i Jordi Enrich, i a través de la qual, les empreses assistents podran plantejar-se reptes propis i en el marc de l'ecodisseny, treballar idees i possibles canvis propis. La jornada finalitzarà amb un esmorzar networking entre els assistents.

La sessió es realitzarà a partir de les 09:30h del matí i es farà a la seu de la UEA. L'activitat està adreçada a gerents, comandaments intermedis i tècnics de les empreses de la comarca de l'Anoia dels diferents sectors econòmics. L'aforament és limitat a 25 participants per facilitar la realització de la sessió pràctica. Podeu realitzar les inscripcions a través d'aquest enllaç.

El projecte Anoia Circular, en marxa

La Unió Empresarial de l'Anoia treballar en un projecte anomenat Anoia Circular que té per objectiu ajudar a les empreses que estan treballant en aquesta línia de model econòmic i també per informar a aquelles que tot just comencen a plantejar-se la qüestió de la circularitat a nivell industrial o empresarial. Dins d'Anoia Circular es realitzen diverses iniciatives com els esmorzars o jornades per tal de treballar conjuntament per l'economia circular.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92