enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Taller: La Felicitat, un estat natural

Divendres 16/11/2018
  De 9:15 h. a 19:30 h.
Castell de Tous
  Jornada completa: 197€ preu base (tot el dia, inclou dinar i berenar) Tercer mòdul: 75€ preu base (només sessió tarda) Consultar descomptes per associats a la UEA
Taller: La Felicitat, un estat natural

Grup Carles Consultoria organitza el taller: 

LA FELICITAT, UN ESTAT NATURAL

La felicitat és important, les persones felices viuen millor, es relacionen millor i treballen millor. 

Grup Carles Consultoria organitza un taller, amb altes dosis de creativitat, per aconseguir que els participants puguin revisar, avaluar i millorar el seu concepte i nivell de felicitat.

La felicitat és també cada dia més important a les empreses, nombrosos estudis realitzats a les universitats de més prestigi del món confirmen que una plantilla motivada i feliç genera millors resultats i més beneficis.

En aquest taller hi trobareu conceptes importants, sorpreses inesperades i exercicis participatius que, de forma dinàmica i divertida, us ajudaran a revisar les vostres pròpies teories al voltant de la felicitat i us donarem recursos per adquirir hàbits per tal que la felicitat sigui un estat natural en el vostre dia a dia.

La finalitat principal d'aquesta jornada és que els participants puguin millorar el seu benestar personal. Estem segurs que les pràctiques que hi haurà, juntament amb la teoria, us facilitaran aconseguir canvis personals que seran profitosos per millorar el vostre dia a dia.

Quan quedem?

Us esperem el divendres 16 de novembre a les 9:15 h. La jornada durarà fins a les 19:30 h. Per finalitzar compartirem una copa de cava, i el grup La Guingueta, junt amb l'Alfons Mula amenitzaran amb música.

On ho farem?

Hem aconseguit un espai emblemàtic, el Castell de Tous, que amb més de 1.000 anys d'història. Compta amb històries i llegendes com la de la Senyora de Tous, que té molt a veure amb el concepte de felicitat:

Castell de Tous
Carrer del Castell, 1
08712 Sant Martí de Tous

Cuidarem molt la part gastronòmica: se n'encarregaran els amics d'Espai Gastronomia (Hotel Amèrica) comandats pel xef David Rodríguez Rojas que, a més, és el propietari del Castell.

Inscripcions

En el següent link.

Preu:

Jornada completa: 197€ preu base (tot el dia, inclou dinar i berenar)
Tercer mòdul: 75€ preu base (només sessió tarda)

Trobaràs tota la informació del dia de l'acte al programa.

Possibles descomptes (acumulables):

– 10% per ser client de Grup Carles o pertànyer a algun d'aquests col·lectius:

  • Unió Empresarial de l'Anoia
  • Associació Polígon dels Plans
  • Associació Amics de Tous
  • Club Atlètic Igualada
  • Treballador de Punto Blanco
  • Major de 65 anys
  • Estudiant

– 10% addicional per inscriure's en grup, poden ser de la mateixa empresa, amics, coneguts, familiars, etc. El que necessitem és que una persona es faci responsable del grup i ens indiqui les dades de la resta de persones del grup. Si tu tens dret al descompte anterior per pertànyer a algun dels col·lectius indicats, les persones que tu inscriguis accediran també a aquest descompte a més del descompte de grup. Necessitarem nom i mail de tots els integrants del grup, hauràs d'emplenar les seves dades en un sol formulari d'inscripció (a la dreta de la pàgina).

Una vegada rebut el formulari, et confirmarem l'import de la teva inscripció o del grup que representes, i la forma de pagament.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92