enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Quin impacte tenen les polítiques econòmiques del Banc Central Europeu sobre les PIMES?, jornada organitzada per la UEA

Dimarts 20/11/2018

· Ponència a càrrec Alex Font, Professor associat del Departament de Finances i Control de Gestió d'EADA

· L'acte tindrà lloc divendres 30 de novembre, a les 9h a la seu de la UEA, en el marc del cicle de conferències d'estratègia empresarial UEA

La Unió Empresarial de l'Anoia, seguint amb el cicle de conferències d'estratègia empresarial, organitza per el proper divendres 30 de novembre una nova píndola sota el títol: L'impacte de les polítiques econòmiques del Banc Central Europeu sobre les PIMES.

Foto Alex Font

La ponència anirà a càrrec del ponent, Àlex Font, Professor associat del Departament de Finances i Control de Gestió d'EADA, Analista Financer Internacional, que compta amb una àmplia experiència en la gestió de Patrimonis.

Àlex Font es centrarà en tres punts concrets: l'impacte de la política monetària al compte de resultats, l'impacte de la política fiscal al compte de resultats, i com una PYME pot cobrir-se davant els riscos propis de la seva gestió.

La conferència tindrà lloc el divendres 30 de novembre, de 9h a 11.30h, a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia. És un acte obert a tothom amb inscripció prèvia, i gratuït pels socis, 50 € pels no socis a l'entitat.

La Unió Empresarial de l'Anoia, en la seva missió d'ajudar a les empreses de la comarca a millorar la seva competitivitat, organitza des de principis d'any un cicle de conferències sobre Estratègia Empresarial. Les sessions, que es celebren de manera bimensual, són en format esmorzar, i tracten temàtiques com lideratge, vendes, branding, transformació digital, entre altres. A més, les sessions són un espai per debatre i compartir experiències i coneixements entre els directius de la comarca.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92