enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Jaume Gurt, motivador d’equips, exposarà quin és el talent que la teva empresa necessita a la UEA

Dijous 17/01/2019
▪ L'acte tindrà lloc el proper divendres 1 de febrer a la UEA

La Unió Empresarial de l'Anoia, seguint amb el full de ruta i les accions de futur a assolir marcades l'any passat en la segona edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia, i conscients, que cada cop més, les empreses i organitzacions necessiten treballar la gestió del talent a les seves empreses, organitza un taller de la mà de l'expert en motivació d'equips i transformació cultural i lideratge, Jaume Gurt.

Jaume Gurt

I és que els experts en talent asseguren que el 60% de la productivitat d'una empresa està vinculat al talent, i que per tant, s'ha d'assolir un equilibri entre el desenvolupament del talent intern amb el que procedeix del reclutament i selecció externa. Per això, és molt important saber quin tipus de talent tens a la teva empresa i quines necessites captar, per potenciar la complementarietat de perfils i evitar el solapament.

En aquesta sessió, els assistents rebran les eines a través de l'expertesa i coneixement de Jaume Gurt, per avaluar quin talent disposen. A més, a través d'aquesta sessió formativa es facilitarà als assistents, unes pautes per la implementació de noves polítiques de captació i de gestió de talent a l'empresa en qüestió.

Aquest taller es realitzarà el proper divendres 1 de febrer, de 09:30h a 13:30h a la seu de l'entitat (Carretera de Manresa, 131 baixos Igualada). Per a inscripcions: formacio@uea.cat – www.uea.cat o al 93 805 22

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92