enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA organitza el segon Cafè dels Autònoms relacionat amb la metodologia Design Thinking

Dilluns 18/02/2019
 En aquesta sessió hi ha format part més una desena d'autònoms per conèixer de primera mà aquesta metodologia  L'objectiu del cafè de l'autònom és ser un espai de trobada per acompanyar, donar eines i generar sinèrgies entre el col·lectiu

autonoms cafe 2

La Unió Empresarial de l'Anoia, a través de la sectorial UEA Autònoms, ha realitzat la segona sessió del Cafè dels Autònoms: un espai de trobades periòdiques, que se celebren cada dos mesos. L'objectiu d'aquestes jornades és la de posar en comú necessitats i problemàtiques d'aquest col·lectiu per tal de debatre temes del seu interès i així intercanviar opinions.

autonoms cafe 1

Una desena d'autònoms i professionals de la comarca van assistir aquest dijous a la UEA a la segona edició del “Cafè dels Autònoms”, una sessió que va girar al voltant de la metodologia Design Thinking. La ponència va anar a càrrec de Marc Fernández, expert accelerador d'empreses i fundador d'Innio. Fernández va oferir un taller pràctic amb casos reals d'empreses que ja ho apliquen i per donar a conèixer en què es basa el Design Thinking, una metodologia que es fonamenta principalment en generar idees innovadores i en la resolució de problemes a partir de l'empatia amb clients i usuaris: donant la solució a necessitats que els clients tenen realment. El Design Thinking és una de les estratègies empresarials en auge els darrers anys i permet redefinir productes o serveis que les empreses ja tenen o per crear-ne de nous.

cafe autonoms 3

El tercer Cafè de l'Autònom se celebrarà el proper mes d'abril i anirà a càrrec de l'expert en comunicació 2.0, Marc Mañé. Mañé és assessor en xarxes socials i oferirà una sessió relacionada en social media i oferirà als assistents tot un seguit d'estratègies, consells i reflexions per tal de potenciar les xarxes socials i la comunicació.

UEA autònoms

Els autònoms són una part molt important del teixit empresarial del nostre territori, gairebé 8.000 persones a la comarca de l'Anoia, i la línia de registrats continua de forma ascendent. És un col·lectiu amb un pes específic important que crea riquesa i genera ocupació, i té un paper clau en la dinamització de l'economia. La seva situació, però, sovint els porta a la desprotecció i vulnerabilitat vers altres col·lectius de treballadors. Per tot plegat, la Unió Empresarial de l'Anoia ha creat aquest espai de debat, per intercanviar punts de vista, crear sinergies entre ells i fer networking. D'altra banda la UEA recorda que l'entitat està oberta a tots els autònoms, siguin del sector que siguin, i que vulguin participar en aquestes trobades.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92