enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA organitza una nova trobada amb empreses logístiques i de transport per conèixer les seves prioritats en matèria d'infraestructures

Dijous 28/02/2019

El desdoblament de la B224 i la C-15,  i la connexió de la Ronda Sud amb Sant Genís, les reclamacions prioritàries dels empresaris anoiencs

 

Empreses que disposen de flota de camions, empreses logístiques, de transport de persones i  mercaderies van ser els  convidats  a una trobada que va organitzar la UEA amb l' objectiu de conèixer de primera mà quines són les prioritats que aquests empresaris creuen necessàries per  a millorar la mobilitat a la nostra Comarca.

forum logistic
D'entre les vies prioritàries tots els assistents van estar d' acord en la necessitat de millorar la connexió amb   l'Anoia Sud amb el desdoblament de la B224 fins a Piera  i també la C-15 fins a Vilafranca del Penedès.

La connexió de la Ronda Sud amb Sant Genís és una altre de les  demandes dels empresaris, Aquesta connexió convertiria la ronda sud en una xarxa arterial  que descongestionaria el trànsit i facilitaria les connexions amb l´A-2 i la C-244 convertint-se en una  autèntica via de circumval·lació  de les poblacions de la Comarca.

També es va reclamar la connexió entre els polígons de Rigat i el de les Gavarreres, una  obra que no suposaria una gran inversió i  facilitaria molt el trànsit entre aquests dos polígons.

A nivell de polígons es creu necessari que es tingui en compte l' amplada de carrers i rotondes que  facilitin el pas dels camions  i autocars i en aquest sentit també es creu bàsic prioritzar  els serveis bàsics en els  polígons  com les connexions elèctriques, telefonia  i la necessitat que es planifiquin pàrquings de camions pels transportistes  tinguin un espai adequat i en condicions.

A nivell d' Igualada  creuen que cal que es facin més zones de càrrega i descàrrega i  s'ampliïn les zones peatonals per descongestionar el trànsit.

Les aportacions i propostes dels  assistents van ser recollides per l'entitat per tal de treballar-hi. Al llarg d'aquest any la patronal, amb la col·laboració de la CUMA (Comissió d'Urbanisme i Mobilitat de l'Anoia), realitzarà diverses trobades per escoltar i conèixer de primera mà les seves necessitats, conscient de la preocupació dels empresaris en matèria d'infraestructures i comunicacions.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92