enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Prevint, patrocinador de la 19a Nit Empresarial UEA

Dimarts 18/06/2019
 La 19a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous dia 20 de juny al Pavelló d'Esports Les Comes d'Igualada

Prevint torna a revalidar la seva implicació i compromís amb la Unió Empresarial de l'Anoia i la comarca. Prova d'això és que repeteix com a patrocinador de la 19a Nit Empresarial UEA. La Nit Empresarial és un esdeveniment que permet a les empreses patrocinadores reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d'obtenir una visibilitat destacada.

prevint

En aquest sentit, una edició més, la Societat de Prevenció de Riscos Laborals tornarà a patrocinar la Nit Empresarial, un fet que ratifica la seva línia d'implicació i compromís amb l'entitat empresarial per tal de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca de l'Anoia.

Nit Empresarial UEA

La 19a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous dia 20 de juny, al Pavelló d'Esports Les Comes d'Igualada. Aquest esdeveniment és l'escenari per reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de la comarca a través dels Premis UEA. La Nit Empresarial s'ha convertit en una cita de referència del calendari empresarial i en un punt de trobada que aprofita l'ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. L'edició d'enguany té com a missatge “Tu ets la unió”, un missatge que vol plasmar i té com a missió donar veu a l'empresari, a les persones que anònimament estan dia a dia, davant dels seus projectes i les seves empreses, així com també, agrair la seva implicació i confiança que diàriament dipositen amb l'entitat.

Prevint és una Societat de Riscos Laborals que té per objectiu fonamental, contribuir en el benestar i desenvolupament dels treballadors en el seus llocs de treball, així com ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals. Prevint destaca pel seu compromís, transparència i servei de qualitat, per ser una empresa propera i del territori, i per disposar d'innovadores eines digitals pròpies que utilitzen per facilitar, dotar i donar solucions als seus clients i alhora contribuir en la millora de la seva productivitat. Per a més informació: www.prevint.com

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92