enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA impulsa un servei d’oferta i demanda de material i equips de protecció entre empreses de la comarca

Dimarts 28/04/2020
Des de l'inici del confinament per la pandèmia de la Covid19 i sobretot després de la represa parcial de l'activitat laboral dels serveis no essencials, la Unió Empresarial de l'Anoia ha detectat una important necessitat de material i equips de protecció i seguretat per a prevenir el contagi del coronavirus entre els treballadors. 
 
En els darrers dies les consultes de l'empresariat a la UEA s'han doblat preguntant on poden adquirir aquest tipus de material per als seus treballadors i treballadores. Sobretot necessiten mascaretes, guants i solucions hidroalcohòliques. La manca d'aquest tipus de productes al mercat ha multiplicat la preocupació dels empresaris per a protegir els seus treballadors i treballadores que cada dia s'exposen a possibles contagis de la Covid19.  
 
Davant la creixent preocupació i l'evident necessitat d'adquirir aquest tipus de productes per evitar contagis, la Unió Empresarial de l'Anoia ha creat un servei d'oferta i demanda de material i equips de protecció entre empreses de la comarca. Segons el president de la UEA, Joan Domènech, “es tracta d'un servei B2B que té per objectiu posar en contacte a les empreses anoienques que fabriquen i distribueixen material i/o productes de protecció, amb les que en necessiten”. 
 
A la comarca són moltes les empreses, associacions i entitats que han reconvertit el seu negoci per a fabricar tot tipus de productes tant necessaris per a la seguretat de les persones davant la Covid19. En aquest sentit, Joan Domènech celebra aquestes bones iniciatives i afirma que amb aquest servei B2B “també ajudem a donar visibilitat i difusió a les empreses, associacions, entitats i a tothom que des de la seva humil posició proveeix als treballadors i treballadores amb el material i equips de protecció i seguretat necessaris per evitar possibles contagis”. Tota la relació d'empreses que proveeixen material es pot trobar a la pàgina web de la UEA i és oberta a tothom.  
 
Des de l'entitat es recorda que totes aquelles empreses que estiguin treballant per oferir serveis, productes i solucions vers la Covid19 poden posar-se en contacte amb la UEA per fer-ne difusió.
 
enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92