enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Webinar UEA - 10 claus per exportar amb èxit - ACCIÓ

Dijous 09/07/2020
 08700 Igualada (Barcelona)
Webinar UEA - 10 claus per exportar amb èxit -  ACCIÓ

DIMARTS 09 DE JULIOL A LES 10:00h

En aquesta nova sessió online que està dins del cicle de Webinars UEA, parlarem de les 10 claus per exportar de la mà d'ACCIÓ.

En aquest sentit,aquesta sessió està destinada a empreses que s'iniciïn a l'exportació, empreses exportadores reactives o empreses que no tenen ben consolidat un departament d'exportació.  

Durant la sessió s'explicaran 10 punts que les empreses han de tenir en compte  per tal de planificar les seves exportacions des d'una visió molt pràctica. A continuació es presentarà breument el Catalonia Trade Portal explicant quina informació i eines t'ofereix aquesta plataforma gratuïta.

Inscripcions aquí

 

Els ponents seran:  

  • L'Alba Lara és llicenciada en comerç internacional per ESCI-UPF. Compta amb més de 8 anys d'experiència professional ajudant a empreses a internacionalitzar-se.  Ha treballat com responsable d'exportació a França i Anglaterra i fa més de 4 anys que es dedica a la consultoria especialitzada en Lean Management, ajudant a les empreses a internacionalitzar-se de manera més eficient. Actualment, treballa com a gestora a l'Oficina de Barreres d'Acció, tot identificant problemàtiques en mercats exteriors, resolent consultes tècniques sobre exportació i oferint els serveis personalitzats de la Finestreta Brexit.

 

  • L'Anas Makhmalji és graduat en Administració i direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona, especialitzat en el comerç Internacional i amb experiència en logística i transport internacional. Consultor en Internacionalització i Gestor de la Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització.

 

Durant la jornada, i a través d'un xat en directe, els assistents podreu realitzar totes les preguntes que siguin d'interès. A més, els participants també podreu enviar les vostres preguntes via correu electrònic, abans d'iniciar la sessió , a l'adreça de correu electrònic montse@uea.cat

Es recomanable descarregar-se prèviament l'aplicació ZOOM, la plataforma on line de videoconferències. I el mateix dimarts 30 de juny al matí, s'enviarà als inscrits el link amb la clau d'accés per la invitació a la sessió.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92