enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

UEA Turisme presenta 6 sessions exclsives per professionalitzar el sector turístic

Divendres 22/01/2021
 Eines per gestió empresarial, comercialitzar producte turístic, màrqueting, xarxes i anglès per a professionals del sector, són els cursos subvencionats que es realitzaran els mesos de febrer i març

Fent una aposta per dotar d'eines per afrontar la nova realitat del sector turístic, en un entorn canviant, molt més digital, internacional i competitiu, on despuntar amb producte turístic i propostes originals esdevé tot un repte, UEATurisme ha organitzat sis sessions formatives gratuïtes per a professionals de microempreses i autònoms del sector turístic.

UEA Turisme és la sectorial de la Unió Empresarial de l'Anoia que aglutina, representa i defensa els interessos de les empreses i autònoms del sector turístic, allotjaments, activitats, esdeveniments, hostaleria, rutes i patrimoni. Amb aquesta proposta, l'entitat aposta per dotar d'eines i recursos a un sector que està treballant per mantenir l'activitat en un moment molt difícil, amb la mirada posada a un 2021 que serà diferent i complex donades les circumstàncies per la Covid-19.

D'aquesta manera, empresaris i treballadors d'aquest sector tenen a la seva disposició 6 cursos totalment subvencionats i sense cap cost (amb places limitades) que els permetran adquirir eines, recursos i noves capacitats.

Els cursos, que es faran en format virtual i comencen el 8 de febrer són: Xarxes socials i posicionament web del sector turístic (dies 8, 10 i 12 de febrer), Eines per ala gestió empresarial (15 i 17 de febrer), Planificació i comercialització de productes turístics (22 i 24 de febrer) , Comunicació i màrqueting al sector turístic (1 i 3 de març) i Anglès especialitzat per a treballadors del turisme (nivell I i II de 8 al 31 de març). Els cursos seran impartits per la coach empresarial Juanita Acevedo i la professora i traductora Núria Colell.

Aquesta acció s'emmarca en un projecte que la Unió Empresarial de l'Anoia porta a terme gràcies al suport del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya qui subvenciona aquesta acció.

El programa dels cursos, els formulari d'inscripcions i tota la informació relacionada es pot trobar a l'apartat de Formació de la web de la Unió Empresarial de l'Anoia: www.uea.cat

 

faldo conforcat i UEA

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92