enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La necessitat de l’acompanyament i la gestió emocional, claus per empoderar i liderar els equips de les empreses durant la pandèmia

Dijous 28/01/2021
 La Unió Empresarial de l'Anoia es reuneix amb empreses de tots els sectors d'activitat de la comarca per posar sobre la taula la situació que ha comportat la pandèmia als centres de treball i a la gestió dels recursos humans

La situació provocada per la pandèmia del coronavirus, ha suposat que moltes empreses hagin hagut d'adaptar-se a corre-cuita davant aquesta nova normalitat, però també, de plantejar diferent el 2021. Amb la voluntat de seguir acompanyant a les empreses en aquests reptes, però també, d'analitzar i detectar les necessitats i planificar accions i mesures de suport per millorar la resiliència de les empreses, la Unió Empresarial de l'Anoia es va reunir amb els caps de departaments d'empreses dels departaments de recursos humans d'empreses de la comarca de totes les activitats econòmiques. En aquest sentit, l'objectiu d'aquesta jornada era per una banda, l'exposició de la situació viscuda, però alhora, detectar necessitats i propostes per treballar en la línia adequada i poder arribar a l'administració i als estaments necessaris per fer-ho possible.

Per tant, aquesta jornada va servir per posar sobre la taula quina és la situació que ha comportat la pandèmia als centres de treball i com s'afronta la gestió dels recursos humans. En aquesta línia, els i les assistents varen destacar que el teletreball ha vingut per quedar-se i que molts processos, que s'han après a fer de forma online, han demostrat ser efectius i eficients i que no es tornaran a fer presencialment.

Acompanyament i gestió emocional

En la mateixa línia, també es va posar en valor la feina dels departaments de RRHH, tant pel que fa a l'acompanyament emocional dels treballadors, com a l'hora d'establir les noves mesures de seguretat sanitària.

Un altre dels aspectes en que coincidiren els i les assistents en aquesta jornada és el gran compromís que els treballadors i treballadores han demostrat a les seves respectives empreses en aquests moments tan difícils, complexos i incerts; així com també, el compromís de les empreses i persones treballadores amb la seguretat i la prevenció en els seus llocs de treball per evitar contagis. Tanmateix, també es va incidir en una preocupació com ho és el fet que a la comarca encara hi ha treballadors i treballadores que, a hores d'ara, no han cobrat els ERTOs.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92