enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

El V Meeting UEA Inquieta posarà la mirada en la resiliència en clau femenina

Dimarts 09/11/2021

El V Meeting UEA Inquieta comptarà amb la ponència d'Emma de Llanos, consultora, directora de diversos programes de recursos humans i professora d'EADA

 

Avui dia es parla molt de la resiliència com una de les qualitats necessàries per poder respondre als moments desafiants que estem vivint, especialment per a la dona, ja sigui en la vida privada, en l'entorn social o per desenvolupar-se en l'esfera professional. Són moltes les dones que es reconeixen aquesta capacitat de sobreposar-se i créixer davant l'adversitat i d'altres que es veuen superades pels esdeveniments, amb la pressió afegida que, com a dones, s'atribueixin certs estereotips socials que es volen satisfer.

Amb l'objectiu de posar la mirada i el focus en la resiliència des d'una vessant femenina; especialment, posant de relleu la capacitat de les dones per adaptar-se als canvis tant empresarials com socials que ha provocat la Covid-19, arriba una nova edició del V Meeting UEA Inquieta, l'acte acadèmic i social de referència de les dones empresàries, directives i/o professionals de la Catalunya Central. Aquest acte està organitzat per la comissió de treball de la Unió Empresarial de l'Anoia, UEA Inquieta, que treballa per empoderar, donar visibilitat i suport a la dona directiva, professional i empresària de la comarca.

La resiliència des d'una vessant femenina

El V Meeting UEA inquieta comptarà amb una ponent de prestigi: Emma de Llanos. De Llanos és directora de diversos programes de recursos humans i professora d'EADA. És llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb grau de suficiència investigadora, diplomada en Gestió de Personal per EADA i certificada en LIFO. La seva trajectòria professional s'ha centrar en la consultoria i la formació acompanyant processos de desenvolupament directiu i de canvi per a empreses nacional i multinacionals. En aquesta línia, De Llanos oferirà una ponència destacant la resiliència com una qualitat a treballar i aprendre.

V Meeting UEA inquieta

L'acte tindrà lloc el proper dijous dia 25 de novembre a les 19.30h al Restaurant Mas dels Vivencs de La Pobla de Claramunt. Des de la comissió de treball de la Unió Empresarial s'espera que l'esdeveniment segueixi tenint una bona acceptació i acollida. En aquest sentit, s'espera tenir una assistència d'unes 100-120 persones; fomentat a la vegada, l'intercanvi de coneixements, però també, el networking entre les persones assistents en un entorn distès, ja que un dels altres objectius d'aquesta comissió de treball és seguir impulsant accions i espais de relació de negoci i de trobada per a totes les empreses de la comarca.

El preu d'entrada del V Meeting és de 25€ sòcies i 35€ no sòcies. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la UEA: www.uea.cat o per correu electrònic a ueainquieta@uea.cat. L'acte està obert tant per a homes com per a dones. Enllaç de les inscripcions: https://cutt.ly/LTykQUs

La presentació del V Meeting UEA Inquieta ha comptat amb Aïda Torrens, membre de la comissió de treball i Paula Arias, gerent i secretària general de la UEA.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92