enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

11a Setmana de l'Ocupació - Igualada Prepara't 2022 - Conferències i tallers

Dimecres 01/06/2022
 08700 Igualada (Barcelona)
11a Setmana de l'Ocupació - Igualada Prepara't 2022 - Conferències i tallers

Torna la Setmana de l'Ocupació - Igualada Prepara't, el programa de cerca de feina adreçat a les persones que busquen feina o voler fer un gir en la seva vida professional, organitzat conjuntament per l'Ajuntament d'Igualada i la Unió Empresarial de l'Anoia. Aquest programa tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny de 2022.

El dimecres 1 de juny serà el torn de conferències i tallers. Te les detallem a continuació. A sota de totes hi trobaràs el link per inscriure't.

Aquestes conferències es desenvoluparan al Kiosk del Rec (Carrer del Rec, 50 d'Igualada).

 

Dia: Dimecres 1 de juny de 2022

MATÍ:

- Inaguració del Prepara't - 9.15h

A càrrec del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé i el president de la Unió Empresarial de l'Anoia, Joan Domènech

- Conferència: El teu futur pot començar aquí i avui: Coneix les 10 tendències i els 10 principis per afrontar els reptes amb èxit - De 9.30h a 11:00h

Et donem les claus sobre les tendències que mouen el món i els principis que has de conèixer per aprofitar-les. Emporta't amb tu un kit d'eines imprescindibles per definir amb èxit el teu nou futur.

Ponent: Joan Riera, professor a ESADE, assessor,m inversos, escriptor i ponent.

- Taller: Explica't - D'11.30h a 13:00h

La base d'una bona entrevista de feina és tenir una bona comunicació oral. En aquest taller, aprendràs a confeccionar un missatge clar i transmetre'l amb confiança i entusiasme. A través de diverses eines veurem la importància de l'entrenament abans d'una presentació oral.

Ponent: Ïo Valls, formadora en habilitats orals i oratòria a Parla per Tu.

 

​TARDA:

- Conferència: Com generar idees de negoci per crear la teva empresa? - De 15:15h a 16:15h

Tenir una idea i saber materialitzar-la és clau per posar en marxa un negoci. Però, com generar idees de negoci? Hi ha alguna tècnica que ens pugui ajudar? Generar idees i projectes de negoci no té per què ser una tortura. La inspiració és arreu, només necessitem identificar aquestes oportunitats perquè la nostra idea sigui viable. En aquesta xerrada t'ensenyem com fer-ho.

Ponent: Marc Fernández, consultor i formador en estratègia empresarial i màrqueting digital. Fundador de l'empresa Innio.biz

- Conferència: Coneixes el Reempresa? - De 16:30h a 17:30h

Reempresa és un model d'emprenedoria on pots accedir a una empresa sense haver de crear-la. Tant o més important és mantenir les empreses solvents per tal que segueixin funcionant i no hagin de tancar per manca de relleu empresarial que crear-ne de noves. Per aquest motiu, Reempresa es planteja com un bon instrument per garantir al llarg del temps l'activitat d'empreses econòmicament viables.

Ponent: Esteve Pola, economista, responsable de Reempresa a l'Ajuntament d'Igualada.

 

INSCRIPCIONS AQUÍ 

 

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92