EL SOPAR EMPRESARIAL DE L’ANOIA CELEBRA LA SEVA 16ENA EDICIÓ AMB LA PRESÈNCIA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT, CARLES PUIGDEMONT

Dimarts 07/06/2016

XVI Sopar Empresarial UEA
La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) celebrarà la setzena edició del Sopar Empresarial de l'Anoia amb el President de la Generalitat Carles Puigdemont com a convidat de luxe, que farà la seva primera visita a l'Anoia des que va ser investit president. La trobada, que la UEA obre a empresaris i directius de tot el territori, se celebrarà el dijous dia 30 de juny a l'emblemàtic edifici modernista de l'Escorxador d'Igualada i comptarà com és habitual amb els Premis UEA i altres reconeixements a les empreses més destacades de l'any.

El Sopar Empresarial s'ha convertit ja en una cita de referència del calendari i en un punt de trobada del sector empresarial, que aprofita l'ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. En aquesta setzena edició la UEA espera congregar al voltant de quatre-cents empresaris i directius d'arreu de l'Anoia i comarques veïnes, en un sopar que serà presentat i amenitzat per l'actor, humorista i presentador de televisió Quim Masferrer.

XVI Sopar Empresarial UEA
El lema que la Junta de la UEA ha escollit per al sopar 2016 és “Empresa, territori i talent”, un eslògan que vol posar èmfasi en la capacitat del territori per generar i formar talent propi, i que també posa el focus en aquelles empreses que dinamitzen l'economia i creen llocs de treball a la comarca.

El s'entitat Blai Paco ha remarcat que “el sopar és obert a tots els empresaris, directius i emprenedors del territori i no només als socis de la UEA”, i la gerent Paula Arias ha explicat que “s'ha dissenyat un format de sopar que faciliti el networking i la relació entre els assistents, ja que és un dels objectius de l'acte”. És per això que enguany el sopar es desenvoluparà en tres escenaris diferents; es farà la benvinguda amb copa de cava networking, després el sopar asseguts per permetre lligar relacions empresarials i, finalment, copa en format chill-out networking.

La data límit per a formalitzar les reserves és el dia 27 de juny.

En el transcurs de l'acte la Unió Empresarial de l'Anoia entregarà els Premis UEA, uns reconeixements destinats a distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l'any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca. Enguany es distingeixen dos tipus de guardons: els Premis UEA i els Premis que s'atorguen en col·laboració amb altres entitats i institucions.

Els Premis UEA inclouen cinc categories, el premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l'empresa innovadora, al gremi o institució i, com a novetat, el premi al compromís social de l'empresa que s'atorgarà per primera vegada. Pel que fa als Premis en col·laboració amb altres institucions hi ha tres tipus de reconeixements: el premi a la millor implantació de les TIC, atorgat en col·laboració amb TICAnoia; el Premi Campus Motor Anoia i, per últim, un premi també nou d'aquest any: el premi a la millor estratègia de comunicació, que s'atorgarà conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l'objectiu de posar en valor la importància de dur a terme una bona comunicació empresarial.

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92