LA UEA SE SUMA AL MANIFEST EN DEFENSA DE L´OFICINA LIQUIDADORA

Dijous 29/09/2016

El president de la Unió Empresarial de l'Anoia, Blai Paco, en nom de la Junta i de l'entitat en general, ha signat, juntament amb l'Ajuntament d'Igualada, el Consell Comarcal, la Síndica de Greuges i altres entitats socioeconòmiques, el manifest en defensa de l'oficina liquidadora d'Igualada i l'Anoia.

Actualment a Catalunya hi ha 53 oficines liquidadores que garanteixen l'equilibri territorial en la gestió i liquidació de l'impost de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, i de l'impost sobre successions i donacions, de les quals una és a la ciutat d'Igualada.

El nou model que dibuixa el desplegament de la Hisenda Catalana contempla una quinzena de noves oficines de gestió de tributs en ciutats com Terrassa, Sabadell, Vic, Manresa o Vilafranca del Penedès, però suposa la desaparició de les oficines liquidadores, com la que actualment ofereix serveis a Igualada.

El president Blai Paco afirma que "l'Anoia i Igualada no es pot permetre perdre un organisme com aquest, i haver de fer desplaçar a la població per fer gestions d'aquest tipus".

Davant d'aquest greuge, s'ha redactat un manifest per exigir que es mantingui l'oficina liquidadora de la ciutat d'Igualada, i passi a ser una oficina de gestió integral. Així mateix, es demana que el document es faci arribar al Departament de la Vicepresidència i d'Economia i d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

Oficina liquidadora

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92