LA UEA CELEBRA UN FĎRUM EMPRESARIAL A L┤ALTA ANOIA

Dijous 24/11/2016

Les empreses de l'Alta Anoia van ser les protagonistes d'un nou Fòrum Empresarial UEA, seguint la línia de treball marcada per l'entitat.

A la trobada, on hi van participar una quinzena d'empresaris de diferents sectors de la zona, el President de la UEA va explicar als assistents la importància de conèixer de primera mà les inquietuds dels empresaris i va posar en relleu el paper de la UEA com a lobby per a resoldre les problemàtiques que els afecten.

Entre les propostes que es van recollir destaquen les deficiències de connexió a internet i, sobretot,  la manca de fibra òptica a la zona, un fet que els impedeix ser més competitius. També es va parlar de la dificultat per trobar personal, tant especialitzat com de base,  sobretot en determinats sector com el metall, el químic o el logístic. La manca de coneixement d'idiomes, especialment l'anglès, va ser un altre dels temes tractats sobre el qual els empresaris van coincidir en que cal reforçar l'aprenentatge des de l'escola. Finalment, es va exposar la necessitat que l'administració doni més suport a les persones amb ganes d'emprendre i faciliti la continuïtat de les empreses existents.

Entre els aspectes més positius, els empresaris de l'Alta Anoia coincideixen en destacar la bona xarxa de comunicacions de la què disposen, i la lleu recuperació econòmica de la comarca,  és que més lenta  en comparació amb  d'altres territoris.

Els Fòrums UEA formen part d'un projecte que té per objectiu  conèixer de prop als empresaris de l'Anoia. L'entitat s'ha reunit i ha escoltat a més de 350 empresaris i ha realitzat un total de 17 fòrums en diferents indrets de la Comarca. Aquesta iniciativa  permet actuar amb la màxima proximitat i per tant detectar les necessitats de les empreses i mancances del territori que, un cop analitzades, ens donarà com a resultat els principals eixos estratègics que han de repercutir en la millora de la competitivitat de les nostres empreses.


f˛rum Alta Anoia

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92