EL SECTOR DE LA LOGÍSTICA I EL TRANSPORT PLANTEGEN LES SEVES NECESSITATS EN UN FÒRUM UEA

Divendres 10/03/2017

Representants del sector de la logística i el transport van reunir-se en el marc del Fòrum Empresarial 2017 organitzat per la Unió Empresarial de l'Anoia per tal de detectar les necessitats i oportunitats de les empreses.

fòrum transports1
Entre les reivindicacions que es van fer més evidents destaca la manca de personal especialitzat, la manca d' una oferta formativa especialitzada,  i sobretot la queixa pels costos  elevats que han de suportar.

D'altra banda, però, els assistents van coincidir en afirmar que el sector del transport i logístic té molt bones perspectives de futur i preveu una creixent importància estratègica donat el seu important pes en l'economia i el desenvolupament del país.

 El empresaris que van assistir al Fòrum sectorial van afirmar que el futur del sector passa per la col·laboració  entre les empreses,  la especialització i sobretot la  necessitat d' actuar com a lobby per a reivindicar els seus

interessos. També van destacar la necessitat d' adaptació als canvis que està comportant l' increment de les vendes per Internet, un factor que potenciarà el transport logístic i especialment els negocis de paqueteria  i missatgeria.

A nivell comarcal es van fer paleses algunes mancances com la falta de naus amb moll de càrrega, el fet que els polígons no estiguin adequats per a la circulació i accés de camions de gran tonatge, o la inexistència d'un pàrquing adequat de camions. També es va tractar el tema de les comunicacions viàries reivindicant la connexió de la Ronda Sud fins a Sant Genís, i com a part positiva van destacar la ubicació de l'Anoia com a estratègic i privilegiada. 

La trobada va ser molt productiva  i es  a acordar organitzar noves reunions per seguir fent pinya, millorar la situació del sector, i treballar plegats en les reivindicacions per a la millora del territori en infraestructures.

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92