LA UEA DEMANA CLAREDAT I LA MENOR AFECTACIÓ AL MÓN EMPRESARIAL DURANT LA DESESCALADA

Dijous 19/11/2020

Davant la publicació provisional del Pla d'Obertura Progressiva d'activitats que es va fer públic dimarts, des de la Unió Empresarial de l'Anoia, tornem a demanar al Govern i a insistir que la informació que comunica tant a les empreses com a la població en general, sigui clara i eviti més confusions. Amb això ens referim a evitar filtracions i que si les mesures no estan aprovades oficialment, que des del govern estalviïn aquestes accions si no són les decisions que seran aprovades finalment. A més, després de 8 mesos que va començar la pandèmia, a hores d'ara no es pot anar amb improvisacions: cal que el govern faci unes previsions clares i concretes, no fent allargant més la incertesa.

Des de la patronal anoienca donem tot el nostre suport a la petició que s'ha realitzat des de les patronals del sector comercial de Catalunya, les quals demanen que es tinguin en compte els sectors més afectats pel tancament a l'hora de consensuar un pla de reobertura. Només amb el consens i la comunicació entre totes les parts implicades, especialment el teixit econòmic i empresarial, es pot arribar a acords per a minvar l'impacte d'aquests sectors i evitar el tancament de negocis, com el de la restauració i el comerç, que tant han patit i pateixen en la crisi de la pandèmia.

Tanmateix, tornem a mostrar la nostra preocupació per la situació econòmica actual i tornem a instar que es tingui en compte els sectors més vulnerables, molts dels quals són professionals autònoms i micropimes. Aquesta crisi ha perjudicat moltes empreses de diversos sectors i demanem més ajudes directes, que siguin proporcionades a la dimensió de cada empresa, i que siguin subvencions amb bases i criteris.

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92