Inici  Solucions a les mancances en telecomunicacions

SOLUCIONS A LES MANCANCES EN TELECOMUNICACIONS

La preocupació de la Unió Empresarial de l'Anoia per les mancances en telecomunicacions i serveis informàtics que tenen bona part de les empreses de la comarca de l'Anoia per la seva ubicació, ens ha portat a organitzar una jornada, el proper 26 de febrer, per conèixer de primera mà les solucions, les possibilitats i totes les alternatives que una multinacional de telecomuincacions pot oferir a les empreses d'aquestes zones, sigui quina sigui la seva dimensió i la seva necessitat.

Què volem?

Que totes les empreses, sigui quina sigui la seva situació, puguin tenir una alternativa que els proporcioni bon servei de telecomunicacions, bona connectivitat i que els permeti ser més competitives.

Per això...

Necessitem que les empreses ens informin de les seves principals mancances en matèria de telecomunicacions, per fer arribar les demandes concretes i que les operadores puguin oferir solucions competitives a preus raonables.

Aquest breu formulari ens permetrà recopilar les necessitats principals per trobar les solucions més adecuades a cada empresa.

*foto*

 

Accepto la política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Unió Empresarial de l´Anoia
Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Consentiment de la persona interessada +info
Unió Empresarial de l´Anoia
Política de privacitat
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92