Inici  Borsa de professionals
enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Borsa de professionals

Des de la UEA volem acompanyar els autònoms i professionals de la nostra Comarca, volem ajudar-vos a impulsar el vostre negoci a través de la Borsa de Professionals de la UEA.

La Borsa de Professionals busca ser el connector de les oportunitats laborals que sorgeixin a la nostra comarca entre empreses i autònoms, per això, d’una banda és una plataforma oberta a tots els professionals autònoms, i de l’altra un directori complet de consulta per a les empreses del territori que tinguin necessitat de cobrir una punta de feina, que necessitin un professional expert per algun projecte específic o per externalitzar un departament.

Ara més que mai és important comunicar i donar a conèixer els productes i serveis d’una empresa, i la Borsa de professionals és una plataforma creada en aquest sentit. Els autònoms sou una part molt important del teixit empresarial del nostre territori per això, des de la UEA volem ajudar-vos a tenir més visibilitat per ampliar la vostra xarxa de contactes, i crear nous vincles laborals.

Suma’t a la borsa de professionals en un clic!

LEANCAT (JOAN CASANOVAS MARFÀ)
LEANCAT (JOAN CASANOVAS MARFÀ) Veure dades de l’empresa
Implantació metodologia LEAN

Leancat és una empresa dedicada a la implantació i divulgació de la metodologia Lean. 

Té un servei especialitzat en implantacions a tot tipus d'indústries (metal·lúrgica, manufacturera, serveis, sanitat, construcció, etc.) amb un equip jove, capaç i format per obtenir els millors resultats. També, oferim formació in company o online a través de la nostra plataforma aula.leancat.cat.

 Ens podeu contactar per:

 

Vàlid fins al 31/12/2021
CONCEPTE GRAFIC
CONCEPTE GRAFIC Veure dades de l’empresa
Imatge corporativa- imatge d' empresa

CONCEPTE GRÀFIC - IMATGE CORPORATIVA, IMATGE D'EMPRESA

Som un estudi de disseny gràfic des de 1994,

som una parella apassionada pel disseny.

El nostre coneixement, adquirit treballant en agències de publicitat o al mateix estudi, i experiència en totes les àrees gràfiques tant tècnica com creativa ens permet resoldre les diferents necessitats dels nostres clients. En tots aquests anys hem fet tota mena de projectes; imatge corporativa, publicitat gràfica, exposicions, estands, webs, premsa, disseny editorial, packaging, il·lustració, il·lustració 3D...

 

Elena Poncell Garcia i Pol Ribes Cama

www.conceptegrafic.com

disseny@conceptegrafic.com

93 804 04 41

Igualada

Vàlid fins al 31/12/2021
SIGRID NIETO
SIGRID NIETO Veure dades de l’empresa
Sigrid Informàtica: solucions TIC per a les empreses

Sigrid Informàtica amb més de 9 anys de trajectòria professional ofereix solucions i serveis informàtics per a les petites i mitjanes empreses.

Especialitzats en:

  • Reparacions de hardware
  • Instal·lació de software
  • Ofereixen servei tècnic in situ i remot, sempre adaptat a la necessitat de cada empresa i amb el millor temps de resposta possible.
  • Muntatges d'equips informàtics (servidors, ordinadors de taula...)
  • Subministrament de  perifèrics, consumibles, i altres productes tecnològics  necessaris per al dia a dia de les Pimes.

 

Vàlid fins al 31/12/2022
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92