Inici  Borsa de professionals
enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Borsa de professionals

Veure totes les ofertes B2BDes de la UEA volem acompanyar els autònoms i professionals de la nostra Comarca, volem ajudar-vos a impulsar el vostre negoci a través de la Borsa de Professionals de la UEA.

La Borsa de Professionals busca ser el connector de les oportunitats laborals que sorgeixin a la nostra comarca entre empreses i autònoms, per això, d’una banda és una plataforma oberta a tots els professionals autònoms, i de l’altra un directori complet de consulta per a les empreses del territori que tinguin necessitat de cobrir una punta de feina, que necessitin un professional expert per algun projecte específic o per externalitzar un departament.

Ara més que mai és important comunicar i donar a conèixer els productes i serveis d’una empresa, i la Borsa de professionals és una plataforma creada en aquest sentit. Els autònoms sou una part molt important del teixit empresarial del nostre territori per això, des de la UEA volem ajudar-vos a tenir més visibilitat per ampliar la vostra xarxa de contactes, i crear nous vincles laborals.

Suma’t a la borsa de professionals en un clic!

LEANCAT (JOAN CASANOVAS MARFÀ)
LEANCAT (JOAN CASANOVAS MARFÀ) Veure dades de l’empresa
Implantació metodologia LEAN

Leancat és una empresa dedicada a la implantació i divulgació de la metodologia Lean. 

Té un servei especialitzat en implantacions a tot tipus d'indústries (metal·lúrgica, manufacturera, serveis, sanitat, construcció, etc.) amb un equip jove, capaç i format per obtenir els millors resultats. També, oferim formació in company o online a través de la nostra plataforma aula.leancat.cat.

 Ens podeu contactar per:

 

Vàlid fins al 31/12/2020
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92