Ara Anoia, la nova imatge de la Unió Turística Anoia

10.05.2014

La Unió Turística Anoia ja té logotip, una nova imatge fresca, original i molt visual dissenyada per Mariona Pujol, alumna de l’Escola Municipal d’Art, Disseny i Artesania Gaspar Camps. Ha estat la guanyadora del concurs GASPAR CAMPS SKILLS amb el qual diferents alumnes van elaborar les seves propostes pel logotip de l’associació de turisme i gastronomia de la comarca de l’Anoia amb el nou eslògan d’ara anoia.

El premi per la dissenyadora del logotip, que va se escollit per l’associació, ha estat d’un sopar per a dues persones a qualsevol dels restaurants de la Unió Turística Anoia, que va obsequiar
a l’escola per la seva sempre benvolguda col·laboració amb un esmorzar gratuït per tots el alumnes.


El nou logotip Ara Anoia és la nova imatge de l’entitat totalment renovada, que s’ha posat com a prioritats dinamitzar i promocionar la gastronomia i el turisme de l’Anoia i el desenvolupament turístic de la Comarca posant en valor els productes propis. La nova imatge es podrà veure a tots els establiments adherits i en totes les campanyes que la Unió Turística Anoia ja està preparant.

Des de l’associació es convida a tots els establiments de restauració, hostaleria i turisme a participar d’aquest gran projecte per posar la comarca i la seva oferta gastronòmica i turística al mapa català.

La Unió Turística Anoia resta a disposició de tots aquells que creguin en la comarca i que vulguin formar part d’aquesta Anoia Turística del futur, al 938052292 i el correu uea@uea.cat.

 

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.