Objectius:
- Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar‐los amb el menjar que més adequat.
- Primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d’un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots els conceptes treballats.
Consulta el programa complet del curs a l’arxiu adjunt Programa Sumilleria i maridatge (2022)
Informació del curs:
- Data inici: 21/09/2022
- Data final: 06/10/2022
- Durada: 20 h.
- Horari: dimecres i dijous 16:30 h. a 20:00 h (06/10/22 de 16:30 a 19)
- Expert/a: Òscar Ferrand
- Lloc: UEA (Ctra. de Manresa, 131 d’Igualada)
- Modalitat: presencial
Per la inscripció necessitarem la següent documentació:
I la següent documentació complementària:
- Actiu
- Fotocòpia del DNI en vigor
- Fotocòpia de la última nòmina sencera on aparegui la següent informació: Núm. de Seguretat Social del treballador, Núm. de Seguretat Social de l´empresa i CIF de l’empresa
- Autònom (freelance)
- Fotocòpia del DNI en vigor
- Fotocòpia de l´últim rebut d´autònoms
- Aturat
- Fotocòpia del DNI en vigor
- Fotocòpia del DARDE actualitzat (document d´inscripció de sol·licitud de treball al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya)
- Fotocòpia d´algun document on aparegui el Núm. d´afiliació a la Seguretat Social
Excepcionalment, podeu enviar les inscripcions per correu electrònic (formacio@uea.cat). Necessitem que Annex 1 i Annex 2 estiguin signats.
Cursos adreçats prioritàriament a treballadors en actiu. Les persones en situació d´atur es podran apuntar en llista d’espera i cobriran les places disponibles. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.
La UEA es posarà en contacte amb les persones seleccionades mitjançant correu electrònic com a mínim una setmana abans de la data d’inici prevista. També ens posarem en contacte per e-mail amb les persones que no puguin accedir al curs per informar-los que estan en llista d’espera.
Si teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu formacio@uea.cat.
Formació subvencionada per:
