Jornada: L’adopció tecnològica, aspecte clau en la transformació digital: un cas pràctic d’ús de Microsoft 365

Associats: 0 €
No associats: 0 €

La transformació digital de les organitzacions va més enllà de la incorporació d’eines, metodologies i tecnologies. Implica canviar la manera de treballar i impacta, directament, en la cultura empresarial. Ara bé, previ a què es dugui aquesta transformació es requereix assegurar l’adopció, per part dels empleats, dels nous entorns de treball i l’acompanyament en el canvi d’hàbits, rutines i comportaments.

En aquesta sessió presentarem un cas, amb un enfocament 100% pràctic, d’una organització (PIME) que va dur a terme aquest procés d’adopció i gestió del canvi lligat al desplegament de l’entorn de treball de Microsoft 365 on revisarem l’aplicació pràctica dels diferents serveis i tecnologies de l’ecosistema.

Informació de la jornada:

  • Data: 17 d’octubre de 2024
  • Horari: de 15:00 h. a 18:00 h.
  • Lloc: Unió Empresarial de l’Anoia
  • Ponent: Ramon Costa és Enginyer en Informàtica i Màster en Pedagogia per la Universitat Politècnica de Catalunya i Diplomat en Direcció General per EADA. Actualment és “Project and Change Director” a MICProductivity liderant projectes d’adopció tecnològica i gestió del canvi i col·labora com a professor associat dels estudis d’Enginyeria en Informàtica d’EU Gimbernat (UAB) i EADA. Certificat PMP (PMI), PSMI (Scrum.org) i PRINCE2 en Gestió de Projectes i “Project Practitioner” (Prosci-ADKAR).

Aquesta jornada forma part del programa Acelera Pyme de Foment del Treball Nacional, que ha estat designat com a Oficina Accelera Pime per a la Transformació Digital, com a part d’una iniciativa recolzada pel Ministeri per a la Transformació Digital i desenvolupada per Red.es. Amb aquest objectiu oferim suport i assessorament a les pimes per impulsar la seva transformació digital.